FC KTP Kotka ry

Veera Tammi loppukaudeksi Kotkaan

FC Honkaa Kansallisessa Liigassa edustava maalivahti Veera Tammi (17) siirtyy FC KTP:n joukkueeseen loppukauden kestävällä määräaikaisella siirrolla. Tammi nähtäneen jo lauantain ottelussa FC Lahtea vastaan uuden joukkueensa maalilla.

Tällä kaudella FC KTP:llä ei ole ollut joukkueessaan kuin yksi maalivahti. Joukkue on mennyt isolla riskillä, sillä toista maalivahtia ei yrityksistä huolimatta ole löytynyt ennen kuin nyt. Edellisen viikon ottelu oli haastava, sillä Sonja Leino joutui pelaamaan ottelun lievästi loukkaantuneena. Liikkuminen ja syöttäminen olivat hankalia Ilvestä vastaan pelatussa ottelussa.

Nyt saatiin FC Hongalta apuja, kun Veera Tammi lainattiin loppukaudeksi joukkueeseen. Kiitos Hongalle, että asia voitiin toteuttaa. Tammi on pelannut tänä vuonna Suomen Cupin otteluissa mm. juuri KTP:tä vastaan sekä Kakkosta Espoon Palloseuran riveissä. Vuonna 2021 Tammi pelasi yhden U17 vuotiaiden maaottelun Tanskaa vastaan.

Valmennus ottaa ilolla vastaan uuden pelurin.
- Juuri tuolle pelipaikalle oli selkeä tarve. Pelaaminen vain yhdellä maalivahdilla on aina iso riski. Ja etenkin nyt, kun olemme yläloppusarjan kynnyksellä, on sinne turvallisempaa lähteä kahden kuin yhden maalivahdin kanssa - toteaa päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus.

Kysyttäessä Veeran ajatuksia tulevasta, kommentoi hän seuraavasti:
-On tosi hieno kokemus päästä KTP:n mukaan loppukaudeksi. Odotan innolla pelejä ja yhdessä onnistumisia!

Tervetuloa joukkueeseen Veera!