FC KTP Kotka ry

Ilves/2 saapuu Arto Tolsa areenalle

Naisten Ykkönen jatkuu KTP:n osalta tiistaina 6.6. Tuolloin kotijoukkue KTP saa vastaansa Ilveksen kakkosjoukkueen. Molemmille joukkueille jaossa olevat pisteet ovat erittäin tärkeät. Joukkueet eivät ole aiemmin toisiaan kohdanneet, joten jälleen tulee uusi tuttavuus KTP:lle vastaan.

KTP:n edellisestä ottelusta on kulunut jo reilu viikko, joten palautumisaikaa pitkästä Vaasan reissusta (ja tappiosta) on ollut riittävästi. Joukkueetta ovat vaivanneet sekä pienet että isot kolhut pelaajistossa pitkin kautta. Nyt onneksi niistä on jo nuo pienimmät saatu lähes kaikki selätettyä ja pelaajisto on, pitkäaikaisloukkaantuneita lukuun ottamatta, tervehtynyt pelikykyisiksi. Viimeisimpänä saatiin Vaasassa Iida Eriksson kentälle tekemään Ykkösen debyyttinsä.

Ilves/2 on aloittanut kautensa takkuisasti. Se on pelannut seitsemän ottelua, joista voittanut vain yhden. Kolmesti ottelu on päättynyt tasapeliin ja tappioon. Maaleja Ilves/2 on tehnyt 13 ja omiin on mennyt 15 palloa. Edellisen ottelun Nurmijärveä vastaan Ilves/2 voitti peräti 8–1. Se kertoo, että joukkue on kovassa iskussa ja valmiina kamppailemaan paremmista sijoituksista sarjassa, kuin se tällä hetkellä on.

Ilveksen joukkueesta voitaisiin poimia useitakin päteviä pelureita. Tässä kuitenkin ehkä tämän hetken kuumimmat nimet tehojen osalta: Elli Näsmän; joka on tehnyt sarjassa peräti kuusi maalia, Elli Mäkipelkola; joka on tyttöjen maajoukkueissa (TU17-TU19) mukana on viimeistellyt tällä kaudella kolme maalia.

KTP:n joukkueessa maalit ovat jakaantuneet tasaisesti. Kahden maalin pelaajia ovat: Roosa Päivähonka, Rosa Rantanen, Kia Voutilainen ja Natalie McNally. Ilves/2 ei ole onnistunut pitämään nollaa vielä kertaakaan Ykkösen peleissä tällä kaudella, KTP sitä vastoin on onnistunut siinä kolmesti. Kotikentällä kotkalaisten verkkoon on pallo mennyt vain kolmesti. Ilves/2 on onnistunut vieraissa maalinteossa vain kahdesti.

KTP:n alkukausi on ollut tähän mennessä erittäin positiivinen. Joukkue on tehnyt maalin jokaisessa pelaamassaan ottelussa, ja sarjapisteitä on kertynyt tasaiseen tahtiin. Joukkueen itseluottamus on hyvällä tasolla ja peli itsessään on kehittynyt viime kaudesta. Joukkueen ei tarvitse siis hävetä otteitaan uudella sarjatasolla. KTP:n tavaramerkki – periksiantamattomuus – on näkynyt joukkueen otteluissa. KTP ei halua hävitä yhtäkään ottelua, ei tätä tulevaakaan. Joka peliin laitetaan kaikki osaaminen ja jaksaminen likoon. Se on vähintä, mitä voimme kannattajillemme luvata! Kannattaa siis suunnata askeleet tiistaina kohti Arto Tolsa areenaa ja naisten Ykkösen ottelua!

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelee kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myös myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä MM Kotkamillsin ja Kymen Seudun Osuuskaupan isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin verkosta ostetulla lipulla 8 €. Liput portilta ostettuna maksavat 10 €.

HUOM! Tähän otteluun sisäänpääsy Vihreällä kortilla kaksi yhden hinnalla. Edun tarjoaa Kymen Seudun Osuuskauppa

FC KTP – Ilves/2 naisten Ykkönen 6.6.2023 klo 18.00 Arto Tolsa areena, Kotka