FC KTP Kotka ry

KTP:n naisjoukkueen urakointi jatkuu – KuPS akatemia AT areenalle

KTP joutuu tuleen kolmannen kerran kahdeksan päivän sisällä, kun KuPS akatemia saapuu haastamaan kotkalaisia Arto Tolsa areenalle. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kertaalleen. Tuolloin KTP oli parempi maalein 3–0.

KuPS akatemia on aloittanut kautensa tasapelien sävyttämänä. Kuudesta ottelustaan se on pelannut kolme tasan, voittanut kerran ja kokenut pari kertaa tappion. Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs. Maaleja kuopiolaisten otteluissa on tehty vähänlaisesti. KuPS akatemia on osunut puiden väliin viidesti ja omiin on mennyt kahdeksan palloa. Parhaiten joukkueesta maalinteossa on onnistunut Veera Lamberg (2). Suurin voitto tämän vuoden sarjassa on FC Lahdesta 4–1 ja suurin tappio 0–1 PKKU:lle. Joukkueessa on vieraillut joitakin KuPS:n Kansallisen Liigan joukkueen pelaajia. Nähtäväksi jää, onko heitä Kotkassa Arto Tolsa areenalla mukana?

Kotijoukkue KTP pelaa jo kolmannen ottelunsa kahdeksan päivän sisään. Onneksi kaikki pelit ovat olleet kotikentällä, sillä näin on vältytty matkustamisen tuomasta lisärasituksesta. Joukkue on selvinnyt tähän asti otteluruuhkasta hyvin. Vielä olisi kuitenkin jaksettava puristaa yksi peli, ennen kuin palataan normaaliin rytmiin. Onneksi pelaajia on pystytty edes hiukan kierrättämään, jotta olisi vielä mahdollisimman tuoreet jalat tähän sunnuntain otteluun.

Harjoituskaudella KTP ja KuPS akatemia kohtasivat Arto Tolsa areenalla. KTP vei ottelun nimiinsä puhtaasti 3–0. Tuolloisesta ottelusta molemmilta joukkueilta puuttui joitakin pelaajia, joten tulosta on turha sen enempää tuijottaa tai peilata tähän tulevaan koitokseen. Kotijoukkue KTP on tehnyt sarjassa yhdeksän ja päästänyt viisi maalia. Se tyydyttää valmennusta, vaikkakin useampaan maaliin olisi ollut hyvät saumat. Sairastuvalta ei vielä saada uusia pelureita kentälle, mutta ei siihen enää kauaa mene, kunnes apuja sieltä on odotettavissa. Kotijoukkue lähtee otteluun luottavaisin mielin ja on valmis taistelemaan sarjapisteistä. Vaikkakin sarja on KTP:n osalta alkanut hyvin, niin mitään ei vielä ole saavutettu. Pisteitä pitää kerätä tasaiseen tahtiin, jotta vähintään sarjapaikka uusitaan.

Niin tässä kuin muissakin otteluissa yleisön tukea tarvitaan. Toivottavasti kannattajat löytävät stadionille runsain joukoin seuraamaan laadukasta jalkapalloa. Ottelutapahtumat ovat olleet viihdyttäviä ja yleisöön meneviä, niin on oletusarvona myös tässä ottelussa. Säätila näyttäisi ennusteiden mukaan olevan erityisen suotuisa, joten saavuthan paikan päälle kannustamaan omaa suosikkijoukkuettasi voittoon.

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelee kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myös myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä Go On Kotka-Kouvolan isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin verkosta ostetulla lipulla 8 €. Liput portilta ostettuna maksavat 10 €.

FC KTP – KuPS akatemia naisten Ykkönen 21.5.2023 klo 15.00 Arto Tolsa areenalla. Liput 8 €/10 €. Lapset 0–12 v ilmaiseksi sisään. Tervetuloa!