FC KTP Kotka ry

KTP:n naisjoukkue kohtaa valmistavan kauden viimeisessä ottelussa FC Hongan

Pitkä harjoituskausi alkaa olla viimeisillään. KTP:n naisjoukkueen sarjakausi alkaa 15.4.23 vierasottelulla Rauman Pallo-Iiroja vastaan. Sitä ennen joukkue kuitenkin pelaa vielä yhden harjoitusottelun kotikentällään Arto Tolsa areenalla. Vastaan juoksee Kansallisen Liigan joukkue FC Honka.

Viime kaudella FC Honka sijoittui liigassa sijalle seitsemän. Tälle vuodelle joukkue on uudistunut jonkin verran. Tulopuolella ovat mm. Wilma Sjöholm (HJK), Jackie Altschult (San Diego Wave) ja Dakota Chan (Nebraska university). Lähteneitä ovat mm. Liisa Tuomi (Ruotsi) ja Milla Punsar (Saksa). Joukkue on kaikkiaan erittäin kokenut ja seura on ollut jo usean vuoden liigassa. Seuran tavoitteena on varmasti parantaa viimevuotista sijoitustaan.

KTP joutuu otteluun hiukan vajaa lukuisena. Muutamien pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi pelaajistossa on pikkuvammoja, joita on pakko parannella vielä tässä ottelussa. KTP lähtee otteluun kuitenkin luottaivaisin mielin ja valmiina haastamaan pykälää ylempänä pelaavat kilpasiskonsa. Tämä viikko on vielä treenattu erittäin kovalla kuormalla. Se varmasti näkyy vielä hiukan otteissa. Ensi viikolla on sitten aika aloittaa herkistelyt, jotta sarja-avauksessa kaikki olisivat parhaassa mahdollisessa virreessä.

Toivottavasti yleisö löytää tiensä katsomoon runsain joukoin, sillä kannustusta ja tukea joukkue tarvitsee. Säätila näyttäisi ennusteiden mukaan olevan erittäin suotuisa. Luvassa on hyvätasoinen jalkapallo-ottelu, joten miksipä et tulisi paikalle viihtymään tuttujen parissa raikkaassa ulkoilmassa!

KTP-FC Honka Arto Tolsa areenalla lauantaina 8.4.2023 klo 17.15