FC KTP Kotka ry

Karsinnat käyntiin kotiottelulla EPS:aa vastaan

KTP:n naisjoukkue aloittaa karsinnat kotonaan. Karsinnan 1. kierroksella joukkue kohtaa Espoon Palloseuran (EPS). Joukkueet eivät ole pelanneet toisiaan vastaan aiemmin, joten ottelu on molemmille eräänlainen hyppy tuntemattomaan. Panoksena on pääsy Kakkosen finaaliin, jossa selviää lopullinen nousija.

EPS on ollut sarjassaan todella ylivoimainen. Se voitti oman lohkonsa 15 pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Maaleja joukkue on mättänyt 69 ja omiin on mennyt vain 16 palloa. Parhaat maalintekijät joukkueessa ovat Hertta Laurinkoski 15 ja Floriana Haxhiu 12 maalilla. Espoon Palloseura on todella kovan luokan joukkue. Sen meriitteihin kuuluu mm. B-tyttöjen Suomen mestaruus vuonna 2021. Tänä vuonna joukkue on jo ennättänyt varmistaa B-tyttöjen SM-sarjassa hopeiset mitalit.

Joukkue on nuoresta iästään huolimatta jo erittäin kokenut. Pelaajistossa on eri maajoukkueringeissä yhteensä seitsemän pelaajaa. Joukkuetta valmentaa monessa mukana ollut Arpad Mester. Lisäksi taustoissa on mukana mm. Linda Ruutu, joka kuuluu Suomi-futiksen legendoihin. Hän on tehnyt vakuuttavan uran HJK:ssa ja vetäytyi vasta hiljattain pois kentiltä valmennuksen pariin.
Kotijoukkue KTP:lla on käytettävissään lähes kaikki pelaajansa. Vain parilla pelurilla on sellaisia vaivoja tai esteitä, ettei kokoonpanoon ole mahdollista tulla. KTP on valmistautunut otteluun huolella. Sillä on ollut viikkoa aikaa kaivaa infoa tulevasta vastustajasta, sekä hioa omia kuvioitaan terävämmiksi. Joukkueessa on innokas ja odottava tunnelma. Karsintapelit tuovat syksyyn mukavasti panosta ja jännitystä.

Otteluparissa ennakkosuosikin viittaa kantaa EPS. Sen rutiini ja suoritusvarmuus sekä maajoukkuekokemus kääntävät joukkuetta voittajasuosikiksi. Sen lisäksi laaja ja ammattitaitoinen valmennustiimi takaa joukkueelle vankan pohjan valmistautua karsintaotteluun. KTP kuitenkin lupaa yhden asian omille kannattajilleen; periksi ei anneta! Kentälle jätetään kaikki mitä joukkueesta löytyy. EPS ei tule saamaan mitään ilmaiseksi Arto Tolsa areenalta. Henki on joukkueessa sellainen, että näytetään yleisölle mitä talvella on harjoiteltu.

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelee kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myös myynnissä suuren suosion saavuttaneita lohileipiä. Niitä on tarjolla rajoitettu määrä, joten ole nopea ja varmista hyvä makuelämys itsellesi! Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä Data Group Kotkan isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana InStatt-tv:n kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin stadionilla 6 €.

FC KTP – EPS naisten karsinta Ykköseen 9.10.2022 klo 14.00 Arto Tolsa areenalla. Liput 6 €. Tervetuloa!