FC KTP Kotka ry

Runkosarjan viimeisessä ottelussa vastassa HJK/2

KTP kohtaa runkosarjan viimeisellä kierroksella HJK/2:n. Panoksena on ei enempää eikä vähempää, kuin lohkon voitto. Voitosta saattaa olla vielä arvaamatonta hyötyä, joten vielä on jaksettava puristaa kaikki peliin. KTP voitti vieraskentällä HJK/2:n elokuussa lukemin 0–4 (0–2).

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viime vuosina muutamaan otteeseen. KTP on ollut hiukan niskan päällä joukkueiden välisissä otteluissa. Kaudella 2021 KTP voitti niin ikään viimeisellä kierroksella kotonaan 2–0. Ja varmisti viimeistään tuolloin sarjapaikkansa. Nyt voitolla varmistuisi oman lohkon voitto.

HJK/2 on pelannut hyvän ja nousujohteisen kauden. Viidestä viimeisimmästä ottelustaan se on kerännyt 13 pistettä, maalisuhteen ollessa 19–4. KTP:n vastaavat luvut ovat 12 pistettä ja 25–3. Kyseessä on siis varsin tasaväkinen ottelupari myös numeroiden valossa.

HJK/2:lla on riveissään monia kovan luokan pelureita ja heillä on myös mahdollisuus käyttää Kansallisen Liigan -joukkueen ringissä olevia pelaajia, jos katsovat sen tarpeelliseksi. Joukkueessa pelaa myös kotkalaisille tuttu pelaaja, Emma Suur-Hamari. Hän on KTP:n junioripolun läpikäynyt pelaaja, joka on opiskelujen perässä muuttanut nyt pääkaupunkiseudulle. Toivottavasti nähdään Emma tositoimessa sunnuntaina.

KTP päässee otteluun parhaalla mahdollisella joukkueellaan. Tällä hetkellä sairastupa on tyhjä ja kilpailu pelipaikoista sekä -ajasta käy kovana. Tämä tuottaa valmennukselle positiivisen, muttei miellyttävän ongelman. Kaikille ei paikkaa kokoonpanoon aukea.

Sunnuntaille on sääennusteen mukaan luvassa aurinkoista syyskeliä. KTP toivoo, että tähän Kotkan kaupungin ja Profecons Oy:n isännöimään otteluun saadaan runsaslukuisen yleisön avulla railakas tunnelma niin kentälle kuin katsomoon.

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelee kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myös myynnissä suuren suosion saavuttaneita lohileipiä. Niitä on tarjolla rajoitettu määrä, joten ole nopea ja varmista hyvä makuelämys itsellesi! Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana InStatt-tv:n kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin stadionilla 6 €.

FC KTP - HJK naisten Kakkosta 2.10.2022 klo 16.00 Arto Tolsa areenalla. Tervetuloa!