Aleksi Partanen matkaa U19-maajoukkueen mukana kovatasoiseen turnaukseen

KTP:n maalivahti Aleksi Partanen on valittu jälleen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen. Maajoukkue matkustaa syyskuun lopulla kovatasoiseen turnaukseen Serbiaan, jossa se kohtaa isäntämaan lisäksi Ranskan ja Portugalin. Ottelut pelataan tiivistahtisesti, sillä kolme ottelua pelataan viiden päivän aikana.

– Onhan se kiva päästä jälleen pelaamaan maaotteluita ja nyt vieläpä huippumaita vastaan. Nyt pääsee testaamaan omaa tasoa tällaisia maita vastaan, Partanen tuumaa.

Peter Lundbergin luotsaama maajoukkue valmistautuu turnauksen avulla EM-jatkokarsintoihin, jotka ovat ohjelmassa marraskuussa.

– Tavoitteenani on olla mukana tuossa joukkueessa, joka pelaa EM-jatkokarsinnoissa. Uskon, että minulla on hyvät mahdollisuudet olla siinä mukana. Vaikka olen ollut monissa maajoukkuetapahtumissa mukana, uskon että jokaisella leirillä pitää erikseen antaa aina parhaat mahdolliset näytöt, eikä edellisillä näytöillä ole niin suurta merkitystä, Partanen sanoo.

Kuluvalla kaudella Partanen on saanut peliaikaa KTP-paidassa kahdeessa Ykkösen ottelussa. Tämän lisäksi hän on pelannut farmijoukkue Peli-Karhujen puolella Kakkosta kahdeksassa ottelussa.

– Olen ollut tyytyväinen siihen, että olen saanut pelata. Keskikesällä jouduin olemaan sivussa noin pari viikkoa pienen vamman takia ja nyt olin kipeänä pari viikkoa, mutta nyt tästä viikosta alkaen jälleen täysillä tositoimissa, Partanen kertoo.