KTP:n naiset kauden suurimpaan voittoon

KTP kohtasi kotonaan FC Hertan Joensuusta. Hertta saapui Kotkaan vain 10 pelaajalla, joukkueessa kiertävän flunssa-aallon verottamana. Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. KTP vei ottelun nimiinsä 11 – 0 (6 – 0) lukemin.

KTP jatkoi Herttaa vastaan siitä, mihin se jäi PEPO-ottelussa. Ruuti oli kuivaa ja maaleja syntyi liukuhihnalla. KTP on viimeistellyt kahdessa viimeisessä ottelussa yhteensä 20 täysosumaa. Omiin ei ole lipsahtanut yhtään. Toki on muistettava, että molemmat vastustajat löytyvät sarjataulukon loppupäästä.

Hyvää pelissä oli se, että kotijoukkue ei livennyt pelisuunnitelmastaan ja pystyi pitämää tempoa yllä. Hertan, ymmärrettävästi, keskittyessä puolustamiseen ja tukkiessa keskustan, löytyivät tilat murtautumiseen laitakaistoilta. KTP malttoi liikuttaa palloa nopeasti ja käyttää syntyneet tilat nopeasti hyödyksi. Ilahduttavaa oli, että maalit jakautuivat usealle eri pelaajalle. Pelissä nähtiin myös useita hienoja kombinaatioita sekä henkilökohtaisia taidonnäytteitä, jotka johtivat maalintekotilanteisiin tai maaliin.

Hertalle on nostettava hattua, että lähtivät hyvällä asenteella pitkälle vieraspelimatkalle vajaalla ryhmällä. Hiukan tietysti kummastuttaa, ettei seuran B-tytöistä ollut kuin yksi pelaaja matkassa. Etenkin, kun heillä ei ollut ottelua samaan aikaan eikä tiettävästi koko viikonlopun aikana! Tässä seuralla on paljon skarpattavaa.

Seuraavaksi KTP kohtaa vierasottelussa HIFK:n. Kilpajuoksu nousukarsintapaikasta käy kiivaana. Valtti hengittää KTP:n niskaan vain yhden pisteen päässä. Päät on pidettävä kylminä ja on mentävä eteenpäin, ottelu kerrallaan.