FC KTP Kotka ry

Jatkuuko KTP:n kova vire kotona – FC Hertta tulee testaamaan sen

FC KTP saa vieraita Pohjois-Karjalasta, kun FC Hertta saapuu Arto Tolsa areenalle naisten Kakkosen otteluun. KTP ja Hertta ovat kohdanneet toisensa kertaalleen. KTP vei vierasottelussaan pisteet mukanaan selvin 6–0 lukemin Joensuussa pelatussa ottelussa.

FC Hertta pelasi Ykköstä vielä pari kautta sitten. Kauden 2020 jälkeen edessä oli putoaminen Kakkoseen. Joukkue on uudistunut melkoisesti sarjatason vaihtuessa. Pelaajisto on nuorentunut melkoisesti, mikä on tarkoittanut sitä, että omista junioreista on nostettu pelaajia edustusjoukkueeseen paljon. Tämä vuosi on ollut seuralle erittäin hankala. Pitkään keväälle asti oli epävarmaa, pystyykö seura osallistumaan sarjaan ensinkään. Aivan sarjan alkamisen kynnyksellä saatiin sen verran sitoutuneita pelaajia mukaan, että osallistuminen voitiin varmistaa. Kiitos kuuluu niille pelaajille, jotka päättivät hankalasta tilanteesta huolimatta olla mukana. Toivottavasti joukkue saa pelattua kaikki pelinsä tällä kaudella!

Urheilullisesti joukkueella ei ole mennyt siten, kuin olisi seurassa toivottu. Voittoja on kertynyt 14 ottelusta vain yksi, paikallispelissä ToU:ta vastaan. Viimeisten viiden ottelun saldona on neljä tappiota ja yksi tasapeli. Joukkueen sijoitus sarjassa on toiseksi viimeinen eli uhkana on pudota Kolmoseen. Eroa viimeiseen säilyjään on neljä pistettä ja jaossa on vielä 12 pistettä. Eli kovat ovat panokset syksyn viimeisissä otteluissa, eikä joukkueella ole varaa tulla Kotkaan kävelemään, vaan taistelemaan kynsin ja hampain sarjapisteistä!

Kotijoukkue KTP lähtee otteluun hyvistä asetelmista. Joukkue johtaa omaa lohkoaan pisteen erolla Valttiin. Lohkovoittajalle on tarjolla varma paikka nousukarsinoissa ja sinne KTP on asettanut tavoitteensa. Viidestä edellisestä ottelustaan KTP on voittanut neljä ja hävinnyt yhden. KTP:llä ei ole varaa aliarvioida ketään vastustajaa tässä sarjassa. Kaikki on tehtävä viimeisen päälle ja valmistautumisen on sujuttava nappiin, jotta voitosta ja karsintapaikasta voidaan haaveilla.

Terveystilanne on ollut kotijoukkueen parissa hyvä, joten kilpailu pelipaiskoista ja -ajasta käy kuumana. Tämä tuottaa valmennukselle positiivisen ongelman ja samalla muutaman harmaan hiuksen lisää. Valtti tappion jälkeen joukkue palasi voittojen tielle, kukistaen PEPO:n peräti yhdeksällä maalilla. Tämän tuloksen ei saa antaa hämätä, sillä Hertta pelaa sarjapaikastaan ja pystyy haastamaan sarjassa kenet tahansa.

KTP:n otteluissa on ollut mukavasti yleisöä katsomossa. Joukkue haluaa toivottaa myös tähän lauantai-iltapäivän otteluun katsojat tervetulleiksi! Jos et kuitenkaan pääse paikanpäälle seuraamaan tätä Kotka Steam Brewery:n ja Jyrkilä Oy:n isännöimää ottelua, niin voit seurata sitä kotoa käsin InStatt-TV:n kautta suorana. https://instat.tv/football/matches/2385238 Striimin hinta on 6 €, kuten pääsylipunkin hinta stadionilla. Ottelussa teitä palvelee grilli, kioski ja anniskeluravintola!

10.9.2022 KTP – FC Hertta Arto Tolsa areenalla klo 15.00. Tervetuloa!