FC KTP Kotka ry

KTP kohtaa Kaakon derbyssä PEPOn

Naisten kakkosen 14. kierroksella kohtaavat tutut kilpakumppanit KTP ja PEPO Arto Tolsa areenalla. Lähtökohdat otteluun ovat joukkueilla täysin erilaiset. KTP tavoittelee paikkaa karsinnoissa ja PEPO taasen yrittää välttää putoamisen takaisin Kolmoseen.

Viidestä edellisestä joukkueiden kohtaamisesta KTP on voittanut neljä. Tällä kaudella ei ole vielä voittotiliään avannut. Tappiota on kertynyt 11 ja tasapelejä kaksi. KTP:n vastaavat lukemat ovat: 11 voittoa, 0 tasapeliä ja 2 tappiota. KTP lähtee otteluun suurena suosikkina ja kaikki muu paitsi selvä voitto olisi yllätys. KTP voitti PEPO:n vieraissa kevätkierroksella 3–0.
KTP:n terveystilanne on kohtuullinen. Joukkueessa on pienoinen flunssa-aalto, joka on käynyt läpi jo useamman pelaajan. Vasta pelipäivän aattona selviää, saadaanko tähänkään otteluun täyttä listaa pelaajia.

Parin vierasottelun jälkeen on jälleen mukava pelata kotikentällä. Tähän EKAMI:n ja Lantmännenin isännöimään otteluun on odotettavissa runsaslukuinen yleisö paikalle. Mikäli et kuitenkaan pääse otteluun paikanpäälle, niin voit seurata peliä InStat-TV:n kautta. Linkki löytyy Palloliiton tulospalvelun kautta ottelun tiedoista. Striimin hinta on 6 €, kuten pääsylipunkin hinta stadionilla. Ottelussa teitä palvelee grilli, kioski ja anniskeluravintola!

FC KTP – PEPO naisten Kakkosta Arto Tolsa areenalla torstaina 1.9.2022 klo 19.00. Tervetuloa!