FC KTP Kotka ry

Jälleen KTP:stä kuukauden pelaaja – Tällä kertaa kapteeni David Ramadingaye

KTP:n kapteeni David Ramadingaye on valittu miesten Ykkösen elokuun pelaajaksi. Valinnan kuukauden pelaajasta teki Ykkösen pelaajat.

Päättyneen elokuun aikana KTP pelasi viisi ottelua, joista se voitti peräti neljä. Elokuun ensimmäisessä ottelussa PIF:ia vastaan Ramadingaye löi ottelun ensimmäisen ja viimeisen osuman 4–1-voitossa. Seuraavassa ottelussa SJK Akatemiaa vastaan ”rankkariarteeni” ampui rangaistuspotkusta kamppailun ainoaksi jääneen osuman.

Elokuun aikana Ramadingaye pelasi kaikissa viidessä ottelussa täydet minuutit. Elokuun aikana KTP onnistui hilaamaan itsensä sarjataulukon keulille.

Hyvistä otteistaan huolimatta valinta kuukauden pelaajaksi tuli miehelle itselleen täytenä yllätyksenä.

– Tämä tuli kyllä täysin puskista. Onhan se hienoa, että kanssapelaajat osaavat arvostaa tekemistäni näin korkealle. Omasta mielestäni omat esitykset eivät vielä kovin ihmeellisiä ole olleet. Pari hassua suonenvetoa on tullut otteluissa, Ramadingaye hymähtää.

– Tämä valinta kuuluu kyllä koko joukkueellemme ja joukkuekavereillemme, sillä olemme pelanneet hyvin joukkueena. Olemme napanneet hyvin voittoja ja nyt pitää vain jatkaa samalla lailla, kapteeni jatkaa.

Kuluvan Ykkösen kauden kuukauden pelaajat:

Huhtikuu: Simo Roiha, TPS
Toukokuu: Adam Larsson, EIF
Kesäkuu: Jere Koponen, TPS
Heinäkuu: Aleksi Tarvonen, KTP
Elokuu: David Ramadingaye, KTP