FC KTP Kotka ry

KSOY-vieraspeliennakko: Viikon toinen reissu Helsinkiin

FC KTP matkaa toistamiseen Helsinkiin tällä viikolla, kun se kohtaa sarjakakkosen Puotinkylän Valtin sunnuntain iltaottelussa. Molemmat joukkueet taistelevat vielä lohkonsa voitosta ja pääsystä nousukarsintoihin kohti Ykköstä.

Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Kotkassa. Tuolloin kotijoukkue KTP oli lukemin 4–1 parempi ja pisteet jäivät Kotkaan. Nyt Valtti on vetänyt huikean syyskauden, eikä ole hävinnyt kertaakaan viimeisten viiden ottelun aikana. Vain yksi tasapeli rikkoo Valtin voittokulkua. KTP taasen kärsi tappion JäPS:lle muutama viikko sitten.

Valtti on viimeistellyt hurjat 22 osumaa viidessä edellisessä ottelussaan. Maaleja omiin on mennyt vain kolme. Tämä jos mikä kertoo Valtin hurjasta vireestä. KTP:n vastaavat lukemat ovat 16–1, joten ei sekään huonosti ole. Kokonaisuutta tarkasteltaessa, ovat joukkueet tehneet lähes yhtä monta maalia sarjassa. KTP on kuitenkin päästänyt selvästi Valttia vähemmän maaleja.
Vierailija KTP päässee matkaan hieman rikkonaisella joukkueella. Keskiviikkoisen HJK ottelun jäljiltä yhdellä, jos toiselle pelaajalla on pikkuvaivoja ja vasta ottelupäivänä selkiytyy pelikykyisyys. Onneksi rinki on laaja ja korvaajia löytyy, vaikka joku olisikin loukkaantuneena.

Ottelussa on mukavasti panosta, sillä tämän kamppailun voittajalla on erittäin hyvät mahdollisuudet kääräistä myös lohkovoitto itselleen ja täten lunastaa varman paikan nousukarsintoihin. Toivottavasti olosuhteet ovat HJK vierailua paremmat ja joukkueille löytyy lämmittelyaikaa ja -tilaa riittävästi ennen ottelua. Kevätkierroksen ottelu Kotkassa oli tasainen kamppailu lukemista huolimatta. Valtti on osoittanut olevansa kova vastus kelle tahansa tässä sarjassa. Kotijoukkue lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta KTP tulee antamaan kaikkensa, jotta pisteet matkaavat Kotkaan!

Toivottavasti paikalle saapuu yleisöä runsaasti. Se luo aina oman lisänsä ottelun kulkuun ja tunnelmaan.

Puotinkylän Valtti – FC KTP SU 28.8.2022 klo 18.00 Herttoniemenrannan TN.