FC KTP Kotka ry

Erkkafutis huipentui riemukkaaseen otteluun

KTP:n yhteistyössä KTP-koripallon ja Titaanien kanssa perustetaman GreenWhite-erkkafutisryhmän ensimmäinen toimintakausi päättyi torstai-iltapäivänä järjestettyyn jalkapallo-otteluun kotkalaista Kohauttajia vastaan. Kuluvan kesän aikana harjoitellut GreenWhite on kerännyt kiitosta niin osallistujien kuin tekijöiden puolelta.

– Oli hauska kokemus. Oli hienoa päästä työskentelemään erilaisten ihmisten ja persoonien kanssa. Mahtava huomata heidän innostus siitä, kun tulimme ohjaajiksi ja erkkafutis on monille viikon ehdoton kohokohta, vetäjänä toiminut KTP:n miesten edustusjoukkkueen pelaaja Antti Mäkijärvi kertoo.

Mäkijärven lisäksi ohjaajina GreenWhite-ryhmässä toimi kuluvana kautena KTP:n miesten edustusjoukkueen pelaajat Matias Lindfors, Matias Paavola ja Lassi Nurmos. Jokainen heistä on toiminut erkkafutislaisille esikuvina jalkapallon saralla.

– Onhan se hienoa olla esikuvana. Huomasin myös sen, että moni heistä on käynyt meidän kotipeleissämme ja tiesivät tuloksistamme. Puhuimme paljon peleistä ennen treenien alkua, Mäkijärvi sanoo.

KTP:n vahvana tahtotilana on se, että myös ensi vuonna erkkafutistoimintaa saataisiin järjestetyksi. Mäkijärvi kertoo olevansa kiinnostunut jatkamaan ohjaajana, mikäli hän pelaa ensi kaudella vihreävalkoisissa.

– Ehdottomasti. Uskon, että kaikki muutkin vetäjät kokivat tämän äärimmäisen positiivisena kokemuksena, Mäkijärvi toteaa.

Ja sitten se GreenWhiten kauden päättävä ottelu. Mitenkäs siinä kävikään?

– Voitimme lopulta 5–4, vaikka olimme jo 0–3-tappioasemalla, Mäkijärvi iloitsee.

KTP kiittää kaikkia erkkafutisryhmäläisiä kuluneesta futiskaudesta ja toivottaa heidät tervetulleiksi myös jatkossa kannustamaan KTP:n edustusjoukkueiden edesottamuksia paikan päälle.


whatsapp_image_2022-08-25_at_17_34_47.jpeg
Ottelun jälkeen molemmat, niin Kohauttajien kuin GreenWhiten pelaajat mahtuivat sulassa sovussa samaan joukkuekuvaan.