FC KTP Kotka ry

KTP matkaa Töölöön HJK/2:n vieraaksi


KTP:n naisjoukkue lähtee pitkän ajan jälkeen tien päälle ja bussin nokka suuntautuu kohti pääkaupunkia. Naisten Kakkonen jatkuu KTP:n osalta vieraspelillä HJK:n kakkosjoukkuetta vastaan Töölön Pallokentällä. Viisi kotiottelua putkeen pelannut joukkue totuttelee jälleen matkustamiseen.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa muutamaan otteeseen viime vuosina. KTP on ollut ehkä hiukan niskan päällä joukkueiden kohtaamisissa. Virallisissa otteluissa joukkueet ovat kuitenkin ottaneet yhteen vain kertaalleen. Vuonna 2021 KTP voitti kotonaan HJK:n lukemin 2–0.

Vuoden 2022 sarjassa HJK on pelannut vahvasti. Joukkue on voittanut seitsemän ottelua 11:stä ja tappioita on tullut vain kolme. Kerran ottelu on päättynyt tasan. Viiden edellisen ottelun maalit ovat vakuuttavasti HJK:lle 16–7. Niin ikään näihin viiteen edelliseen otteluun mahtuu vain yksi tappio. Tällä hetkellä HJK on sarjassa sijalla neljä ja on kiivaasti ajamassa takaa kärkikaksikkoa KTP ja Valtti. Pisteitä HJK:lla on 22 ja jaossa on vielä 21 pistettä. KTP:n pistemäärä 30 oikeuttaa tällä hetkellä sarjan piikkipaikalle.

KTP päässee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Sairastupa on tyhjentynyt ja jos alkuviikko menee ilman loukkaantumisia, niin kokoonpanoon saadaan kaikki paikat täytettyä. KTP pelasi 11 päivään kolme ottelua heti kesätauon päätteeksi. Nyt on ollut hiukan aikaa ladata akkuja, sillä edessä on kahden ottelun viikko.
Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tasaisia, eikä tunnetta ole puuttunut. Myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita on otteluissa totuttu näkemään. HJK sytyttää aina vastustajana. Myös se, että HJK:n Kansallisen liigan joukkueesta saatetaan nähdä joitakin pelaajia Kakkosen kamppailussa luo oman lisämausteensa otteluun. KTP lähtee otteluun ehkä hienoisena ennakkosuosikkina, mutta vieraskenttä tasoittaa tätä asetelmaa.

Odotettavissa on jälleen vauhdikas ja hyvätasoinen naisten Kakkosen kamppailu tuiki tärkeistä sarjapisteistä Töölössä. Toivottavasti katsojat löytävät tiensä lehtereille!

HJK - FC KTP naisten Kakkosta 24.8.2022 klo 20.00 Töölön Pallokentällä.