FC KTP Kotka ry

Paikalliskamppailu FC Futuraa vastaan AT areenalla

KTP kohtaa tutun kilpakumppanin, FC Futuran (Porvoo) kotikentällään Arto Tolsa areenalla sunnuntaina 14.8.22. Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä, joten ottelusta on lupa odottaa yleisöön menevä kamppailu sarjapisteistä.

Viimeisimmistä neljästä virallisesta joukkueiden kohtaamisesta KTP on voittanut kolme ja Futura yhden. Maaliero on KTP:lle 11–3. Sarjan kuntopuntarissa (viisi edellistä ottelua) Futura on kerännyt 10 pistettä ja KTP vastaavasti 12 pistettä. Sarjassa joukkueet ovat tällä hetkellä sijoilla 2 (KTP) ja 3 (Futura). Molemmat joukkueet ovat tehneet lähes yhtä monta maalia, mutta KTP on päästänyt selkeästi vähemmän kuin Futura. Porvoolaisten parhaita maalintekijöitä ovat Noora Pellikka 9, Nora Niinikoski 5 ja Nanna Hyyrynen 4 maalia. KTP:n vastaavat ovat Henni Hyyrynen 9, Iida Eriksson ja Rosa Rantanen 7 maalia. Kerrottakoon, että Hyyryset ovat siskoksia ja odotettavissa on myös siinä mielessä mielenkiintoinen kamppailu pisteistä.

FC Futuralla on Farmisopimus Kansallisessa Liigassa pelaavan Nurmijärven Jalkapalloseuran (NJS) kanssa. Tämä sopimus antaa Porvoolaisille mahdollisuuden käyttää NJS:n pelaajia omissa otteluissaan. Joitakin NJS pelaajia on porvoolaisten riveissä tällä kaudella esiintynytkin. Futura on parantanut otteitaan kauden edetessä. Viimeisin tappio heillä on kesäkuun 11. päivänä pelattu ottelu Puotinkylän Valttia vastaan. Sen jälkeen joukkue on vetänyt neljän ottelun tappiottoman jakson. Tätä KTP lähtee murtamaan kotiottelussaan.

Kotijoukkue KTP pelaa nyt sunnuntaina kolmannen ottelunsa 12 päivän sisään. Kuormaa on pyritty jakamaan tasaisesti koko pelaajistolle. Joukkue on kuitenkin hyvässä iskussa ja valmiina kohtaamaan FC Futuran. Sairastupa on tyhjä tätä kirjoitettaessa, joten valmennuksella on jälleen edessään positiivinen ongelma pohtiessaan kokoonpanoa. Joukkueen uusin vahvistus Katy Byrne odottaa edelleen pelilupaa, joka on jäänyt roikkumaan USA:n palloliittoon. Syytä ei kukaan tiedä. Toivottavasti paperit saadaan kuntoon ja peluri kentälle jo sunnuntaina.

Tuleva ottelu on myös seuralle merkityksellinen. Ottelussa juhlistetaan seuran 95-vuotista taivalta. Portit aukeavat klo 14.30 ja heti niiden auettua alkaa stadionin etupihalla juhlapäivän ohjelma. Kannattaa tulla ajoissa nauttimaan hyvästä ja letkeästä ilmapiiristä ja seuraamaan ohjelmanumeroita ennen ottelua. Tarkemmat tiedot ottelun alla olevista tapahtumista löydätte seuran erillisistä tiedotteista.

KTP:n otteluissa on ollut mukavasti yleisöä katsomossa. Joukkue haluaa toivottaa myös tähän juhlaotteluun katsojat tervetulleiksi! Jos et kuitenkaan pääse paikanpäälle seuraamaan tätä Ri-Pe Sportin isännöimää ottelua, niin voit seurata sitä kotoa käsin InStatt-TV:n kautta suorana. https://instat.tv/football/matches/2321521 Striimin hinta on 6 €, kuten pääsylipunkin hinta stadionilla. Ottelussa teitä palvelee grilli, kioski ja anniskeluravintola!

FC KTP – FC Futura naisten Kakkosta 14.8.2022 klo 15.00 Arto Tolsa areenalla. Liput 6 €. Tervetuloa!