Takaisin tositoimiin

KTP:n naisjoukkue palaa lyhyen kesätauon jälkeen jälleen sarjaotteluiden pariin, kun Arto Tolsa areenalle matkustaa Järvenpään palloseura (JäPS). Akut ovat ladatut ja mieli halajaa jälleen tosiotteluiden pariin.

JäPS aloitti toisen kierroksen urakkansa jo viime viikonloppuna kohtaamalla Futuran. Järvenpääläisittäin ottelu päättyi huonosti, sillä Futura oli maalein 3–0 parempi. Kevätkierroksella KTP oli Järvenpäässä parempi maalein 5–1. Rosa Rantanen oli tehokkaalla tuulella tehden kauden avausottelussa hattutempun eli kolme maalia JäPS:in verkkoon. Muina maalintekijöinä tuolloin kunnostautuivat Iida Eriksson ja Senni Espo.

JäPS on tällä hetkellä sarjassa kuudentena. Pisteitä se on kerännyt yhdeksän yhtä monesta ottelusta. Joukkue on voittanut neljästi, pelannut kerran tasan ja tappioita on kertynyt niin ikään neljä. Maaliero on lievästi miinuksella; 13 tehtyä ja 16 päästettyä maalia. Hyökkääjä Carita Forsblom on ollut joukkueen tehokkain maalintekijä. Hän on tähän mennessä viimeistellyt kolme osumaa naisten Kakkosessa.

Kotijoukkue on odottanut alkavaa syyskierrosta suurella mielenkiinnolla. Joukkueen sairastupaa on saatu pienennettyä, sillä tällä hetkellä siellä on vain Sara Korpela. Pitkään itseään pelikuntoon kuntouttanut Anna Karvonen on saanut peliluvan ja nähdään noin vuoden tauon jälkeen jälleen kokoonpanossa! Myös Afrikan kisoista kotiutunut Ruth Aturo on jälleen joukkueen kokopanossa mukana. KTP:n keskikentällä operoinut Minni Laukka matkustaa takaisin USA:han, eikä hän enää tällä kaudella ole joukkueen käytettävissä. Muutoin joukkue on terve ja iskukykyinen.

Kuten edellä kerrottiin, joukkueessa on hyvä terveystilanne ja kilpailu pelipaikoista on kovaa. Meno treeneissä pysyy laadukkaana ja kokoonpanon valinta tulee olemaan haastavaa valmennukselle. Tämä on kuitenkin ainoastaan positiivinen ongelma.

Järvenpään tapa pelata suoraviivaisesti palloa KTP:n selustaan on sellainen asia, johon on oltava valmiina. JäPS on hyvä toteuttamaan omaa pelisuunnitelmaansa. Kotijoukkueen on keksittävä keinot vastata JäPS:in suoraviivaiseen pelitapaan. Tähän asiaan paneudutaan ottelua edeltävissä harjoituksissa. KTP lähtee otteluun ennakkosuosikkina keväisen tuloksen perusteella. Kuitenkin on muistettava, että mitään ei tule ilmaiseksi. Kaikki on ansaittava kovalla työnteolla.

KTP:n otteluissa on ollut mukavasti yleisöä katsomossa. Joukkue haluaa toivottaa myös tähän keskiviikkoillan otteluun katsojat tervetulleiksi! Jos et kuitenkaan pääse paikanpäälle seuraamaan tätä GB-Turva Oy:n isännöimää ottelua, niin voit seurata sitä kotoa käsin InStatt-TV:n kautta suorana. https://instat.tv/football/matches/2321519 Striimin hinta on 6 €, kuten pääsylipunkin hinta stadionilla. Ottelussa teitä palvelee grilli, kioski ja anniskeluravintola!

3.8.2022 KTP – JäPS Arto Tolsa areenalla klo 19.00. Tervetuloa