Meripäivät onnistuivat erinomaisesti

KTP:n kannalta Meripäivät onnistuivat hienosti. Niin Cafe & Bar Kaks7:ssa kuin Meripäiväravintola Hailissa riitti asiakkaita ja aitoa Meripäivä-tunnelmaa. Siivousryhmän toiminta on kerännyt laajasti kehuja ja junioriparkkikin löysi asiakkaansa.

– Meripäivät olivat kannaltamme erittäin onnistunut tapahtuma. Hailin paluu Meripäiville osattiin ottaa riemukkaasti vastaan. Siivousryhmä sai osakseen kiitosta niin puistotoimistolta kuin Meripäivien organisaatiolta, KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen iloitsee.

KTP-junioreiden järjestämä autoparkki löysi asiakkaansa.

– Toki enemmänkin olisi parkkiin mahtunut, mutta olemme suhteellisen tyytyväisiä asiakasmäärään, KTP-junioreiden puolesta parkista vastannut Kimmo Anttila toteaa.

Meripäivien järjestelyt eivät olisi sujuneet ilman laajamittaista yhteistyötä. Siitä KTP haluaakin kiittää kaikkia tapahtuman mahdollistaneita tahoja.

– Haluamme kiittää henkilökuntaamme, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneitamme Kotkan Nuorkauppakamaria ja Kostel Eläkeläisiä. Lisäksi iso kiitos pääyhteistyökumppanillemme Hartwallille ja erityisesti Leena Siekkiselle hyvästä palvelusta. Kiitos kuuluu myös Meripäivien organisaatiolle, jonka kanssa on näiden vuosien aikana ollut aina ilo tehdä yhteistyötä, Mustonen kiittelee.

Ensimmäistä kertaa keskiviikosta lauantaille järjestetyt Meripäivät saavat myös muuttuneesta ajankohdasta isoa kiitosta.

– Kaikkina aiempina vuosina Meripäiviä tekemässä olleiden mielestä nämä päivät sopivat paremmin kuin torstaista sunnuntaille. Onkin hyvä, että ensi vuonnakin tapahtuma järjestetään keskiviikosta alkaen, Mustonen sanoo.

Yhteistyö Kotkan Nuorkauppakamarin kanssa ravintola Hailissa sujui hienosti ja yhteistyön toivotaan 
jatkuvan myös muissa merkeissä. 
Kuvassa: Kotkan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Timo Falck ja KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen.