FC KTP Kotka ry

Jälkipuinti osa 5: Vihdoinkin voittojen tielle

Jälkipuinnin viidennessä osassa ruoditaan KTP:n Ykkösen ottelu Pargas IF:ää vastaan. Ottelu päättyi KTP:n 3–1-voittoon. Haastattelussa on Rico Finnäs ja Niklas Leinonen.

Millaiset fiilikset voitollisen PIF-ottelun jälkeen?

Rico: Positiiviset fiiliset, kun saimme viimein haluamme kolme pistettä. Oli tärkeää päästä vihdoinkin voittokantaan kiinni.

Niklas: Aika lailla samanlaiset fiilikset. Ensimmäisellä puoliajalla olimme jopa vaikeuksissa, mutta toisella puoliajalla aloimme tehdä asioita oikein ja siten kolme pistettä irtosi mukaan?

Millaisissa asioissa löydätte vielä parannettavaa?

Niklas: Pallollinen huolellisuus pitää saada paremmaksi. Menetimme palloja toisinaan vähän vaarallisissa paikoissa. Ja tietysti vielä hyökkäyspäässä, murtautumisvaiheessa maalipaikoille pääsyä pitää parantaa.

Rico: Pallon kanssa pitää olla huolellisempi. Myös se, miten peli pitää osata tappaa, kun pelataan johtoasemassa. Olisimme voineet 1–0-tilanteessa tehdä perään toisen maalin.

Mitä positiivisia asioita ottelusta pitää ottaa mukaan?

Rico: Koko ajan olemme menneet eteenpäin ja puolustuspelaamisemme on parantunut. EOM!

Niklas: Matalalla puolustaminen on varmasti joukkueellamme sarjan parasta. Jos prässäämisemme ei syystä tai toisesta onnistu, osaamme puolustaa hyvin matalalla. Myös kolme tehtyä maalia on hyvä juttu.

Seuraava ottelu on vieraissa, kun matkustatte lauantaiksi Seinäjoelle pelaamaan SJK Akatemiaa vastaan. Millaista ottelua odotatte?

Rico: Vastassa on hyvä joukkue, joka koostuu pallovarmoista pojista. Varmasti nälkäinen joukkue vastassa, sillä jokainen pelaa haluaa antaa näyttöjä päästäkseen pelaamaan edustusjoukkueessa.

Niklas: Sen mitä olen aiemmin nähnyt, on kyseessä hyvä pallollinen joukkue. He todella tietävät, mitä pallon kanssa pitää tehdä. Sen näyttää jo alkukauden sarjataulukkokin.

SJK Akatemia–KTP lauantaina 11.6. kello 17 OmaSP Stadionilla.

Osallistu mukaan Jälkipuintiin ja lähetä oma kysymyksesi pelaajille KTP:n Facebookissa. Seuraava jälkipuinti on luvassa tiistaina 21.6.. Siinä käsitellään läpi vierasottelu SJK Akatemiaa ja keskiviikkona 15.6. pelattava kotiottelu Gnistania vastaan.