FC KTP Kotka ry

Seurojen yhteistyö poiki kesäharjoittelua erityisryhmille

KTP-koripallo, Kotkan Titaanit ja FC KTP ovat sopineet uuden kesäharjoitteluryhmän perustamisesta. Ensi viikolla toimintansa käynnistävä harjoitusryhmä kantaa nimeä GreenWhite - erkkaryhmä.

– Idea lähti liikkeelle KTP-koripallon alla pelaavasta Unified-ryhmästä, jonka koripallokausi päättyi nyt keväällä. Mietin, että olisi kiva jatkaa jollain tapaa heidän harjoitteluaan myös kesällä. Otin ensin yhteyttä KTP-koripallon puheenjohtaja Auli Nymaniin ja sitten Titaaneissa erityisryhmästä vastaavaan Salla Haliseen. Yhteistyö syntyi kivuttomasti ja kaikki halusivat lähteä innolla mukaan, KTP-koripallon hallituksen jäsen Anne Kilpi kertoo.

Nyt seurakolmikko järjestää yhteistyön tuloksena erityisryhmille kesäharjoittelua. Toiminta käynnistyy ensi viikon torstaina 2.6. kello 16.30–17.30 Metsolassa, Kilpisen kentällä. Kesäharjoittelu jatkuu aina elokuun loppuun saakka. Harjoitusryhmän ohjaamisesta vastaavat FC KTP:n miesten edustusjoukkueen pelaajat Matias Lindfors, Matias Paavola ja Lassi Nurmos.

– Pelaajat lähtivät mielellään tähän mukaan ja varmasti harjoituksissa nähdään myös muita apuohjaajia ja pelaajavierailuja. Tavoitteena on monipuolistaa erityisryhmien mahdollisuuksia ja varmasti harjoituksissa tehdään paljon muutakin kuin vain pelataan jalkapalloa, Kilpi sanoo.

Uudessa harjoitusryhmässä ei ole ikärajoja, mutta välttämättä se ei sovi aivan perheen pienimmille. Toimintaan on helppo liittyä mukaan ja se on kaikille osallistujille maksuton.

– Toimintaan mukaan tuleminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, sillä ryhmään pääsee, vaikka olisi jo mukana jossakin toisessa seurassa, Kilpi vinkkaa.

GreenWhite-ryhmä ottaa mielellään vastaan käytettyjä jalkapallokenkiä. Mikäli sinulta löytyy käyttämättä jääneitä nappiksia, ota rohkeasti yhteyttä alla olevaan sähköpostiin tai KTP:n toimistoon.

Tervetuloa mukaan GreenWhite -erkkaryhmään! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse anne.kilpi(a)kymp.net.