FC KTP Kotka ry

Kiinteistömaailma -kotiotteluennakko: Sitoutuneella tekemisellä takaisin voittojen tielle

KTP:n miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu kotiottelulla Ekenäs IF:ää vastaan. Vihreävalkoiset haluavat palata takaisin voittojen tielle.

KTP:n sarjakausi Ykkösessä jatkuu ensi maanantaina kotiottelulla EIF:iä vastaan. EIF on ennättänyt pelata jo kaksi ottelua kotkalaisjoukkuetta enemmän ja on kuudesta kamppailustaan voittanut kolme, pelannut kertaalleen tasan ja hävinnyt kahdesti. Maalisuhde on tasan 8–8.

– Sieltä on tulossa meitä vastaan hyvä joukkue. Talvella pelasimme heitä vastaan ja hävisimme maalille. Siitä ottelusta on turha tehdä liian pitkälle meneviä analyysejä, sillä tuon jälkeen molemmat joukkueet ovat muuttuneet ja varmasti myös peli kehittynyt, KTP:n Lassi Nurmos sanoo.

EIF:n kärjessä viilettää ruotsalaishyökkääjä Adam Larsson, joka on koko Ykkösen maalipörssin kärkipaikalla yhdessä Gnistanin Douglas Caen kanssa. Kaksikko on tehnyt viisi maalia. Larsson on vaarallisen tehokas maalintekijä paikalle päästyään.

– Kaikki, jotka teksti-tv:tä ovat seuranneet, ovat varmasti miehen nimen huomanneet. Siinä on ehdottomasti merkattava mies, Nurrmos toteaa.

Nurmos joutui jättämään väliin keskiviikkoisen cupin ottelun Hakaa vastaan lievän loukkaantumisen takia. Maanantaita ajatellen on todennäköistä, että puolustaja pystyisi palaamaan kokoonpanoon.

– Sain JäPS-ottelun ensimmäisellä puoliajalla pienen vamman ja keskiviikko sujui vielä vammaa parannellessa. Onneksi kyseessä ei ole isosta vammasta ja näyttää sangen valoisalta, että pystyisin pelaamaan jo maanantaina, Nurmos kertoo.

Ykkösen sarjataulukkoa ei kannata liiaksi katsella, sillä joukkueet ovat pelanneet otteluita neljästä kuuteen. KTP on MP:n kanssa ne joukkueet, jotka ovat vasta pelanneet neljä kamppailua. Se on kuitenkin selvää, että KTP haluaa napata jälleen voiton tappiollisen JäPS-pelin jälkeen.

– Joukkueen pitää jatkaa sitoutunutta tekemistä puolustussuuntaan. Olemme harjoituksissa kehittäneet hyökkäyspelaamistamme ja nyt pitää vain päästä paremmin murtautumispaikoille ja saada sitä myöten enemmän maalipaikkoja, Nurmos sanoo.

KTP–EIF. Miesten Ykköstä maanantaina 30.5. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa!

kiinteistomaailma_kuva_pieni.jpg