FC KTP Kotka ry

Teemu Pukki -paitamyynnin tuotoilla kehitetään seurakulttuuria

KTP on myynyt kahden vuoden ajan Teemu Pukki -aiheista t-paitaa. Nyt osa myyntituotosta on päätetty jakaa kotkalaisen jalkapallokulttuurin kehittämiseksi. Saaduilla tuotoilla mahdollistetaan niin junioreiden kuin fanien matkoja KTP:n otteluihin.

Ensimmäisenä kohteena on KTP:n kaksi juniorijoukkuetta, joiden matka tulevan torstaina 28.4. evakko-otteluun TPS:aa vastaan mahdollistetaan.

– Hieno juttu, että paitamyynnistä tulleille rahoille keksittiin hyvää käyttöä. Itsekin muistan junioriajoiltani, kun pääsin katsomaan KTP:n pelejä joskus vieraissakin. Siitä sain innostusta treeneihin ja kehittymiseen, Teemu Pukki sanoo.

Myllykoskella pelattavaan TPS-otteluun on valittu KTP-junioreista Pojat 11 ja Tytöt 10–11 -joukkkueet. Junioreiden valmennuspäällikkö Juho Luukkonen pitää tekoa tärkeänä askeleena seurakulttuurin rakentamisessa.

– Se on ollut agendalla, että saisimme junioreita enemmän kotiotteluihin. Jokaisen juniori-ikäisen pelaajan ensimmäisenä unelmana pitäisi olla oman seuran edustusjoukkueessa pelaaminen. On hienoa, että kahdelle juniorijoukkueelle tarjotaan mahdollisuus päästä paikan päälle evakossa pelattavaan otteluun. Juniori- ja edustusjoukkueet pitää saada lähemmäksi toisiaan, Luukkonen sanoo.

Puolen vuoden ajan KTP-junioreissa työskennellyt Luukkonen on huomannut kotkalaisten kiistattomaksi vahvuudeksi yhteishengen.

– Meillä ei välttämättä ole taitavimmat, teknisimmät ja taktisimmat joukkueet, mutta vahvalla yhteishengellä pystymme saamaan hyviä tuloksia aikaan olemalla henkisesti vahvoja. Se ei toki poissulje sitä, ettemmekö voisi tulevaisuudessa olla entistä taitavampia, Luukkonen sanoo.

Luukkonen kiittää Teemu Pukkia lahjoituksesta ja toivookin, että jatkossa myös Arto Tolsa -areenan lehtereillä nähdään entistä enemmän vihreävalkoista väriä.

Paitamyynnillä tuetaan myös KTP:n kannattajien vierasottelumatkoja tulevalla kaudella. KTP sopii vierasotteluista yhdessä kannattajien kanssa. Tarkoituksena on kehittää vihreävalkoista seurakulttuuria.