FC KTP Kotka ry

KTP matkaa BOLT areenalle

KTP:n naisjoukkue matkaa Ykkösen loppusarjan toisen kierroksen avausotteluun Helsinkiin HJK akatemian vieraaksi. Ottelu pelataan BOLT areenalla upeissa puitteissa. Helsingistä ei vielä tällä kaudella ole pisteitä mukaan tarttunut, joko nyt olisi sen aika?

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet erittäin maalirikkaita. Töölössä BOLT areenalla ottelu päättyi kotijoukkueelle 3–1 ja Arto Tolsa areenalla lukemat olivat 4–6 ja 1–5 HJK:lle. Nyt olisi syytä kääntää uusi lehti tämän vuoden otteluissa ja ottaa vierasvoitto KTP:lle.

Kotkalaisilla on ollut mollivoittoinen loppusarja tähän mennessä. Voitot ovat kiertäneet joukkueen kaukaa. Isommat ja pienemmät virheet kostautuvat helposti näissä loppusarjan peleissä. Vastassa kun ovat sarjan kovimmat pelurit ja joukkueet. KTP:n on päästävä eroon virheistään ja toisaalta terävöitettävä tekemistään hyökkäyspäässä.

HJK ei ole vastustaja helpoimmasta päästä, vaan kaikkea muuta. Joukkuetta rasittaa vain kaksi tappiota tällä kaudella toistaiseksi. Kotiotteluissa sillä on vain yksi tasapeli rasitteenaan, muutoin se on selvinnyt aina voittajana. KTP on pelannut sekä kotona että vieraissa yhtä hyvin läpi kauden. Nyt on kolmen ottelun tappioputki katkaistava. Siihen joukkue luottaa ja uskoo. Hyvän harjoitusviikon jälkeen kaikki on mahdollista. Mitään ei anneta ilmaiseksi ja taistelua riittää niin kauan, kuin on aikaa – lupaa joukkue!

HJK Akatemia – FC KTP 7.10.2024 klo 18.30 BOLT arena, Helsinki