KTP:n nousu sai sinettinsä

KTP:n jalkapallomiehistö kävi sinetöimässä nousunsa Veikkausliigaan Mikkelissä sunnuntaina.

Jo ennen MP:n ja KTP:n välisen Ykkösliigan viimeistä edeltävän kierroksen ottelun alkua oli käytännössä varmaa, että vihreävalkoiset pelaavat ensi kaudella maamme pääsarjassa, mutta nyt se on varmaa myös teoriassa.

Jaro pysyy takana

KTP:n voittolukemat olivat 5-0 (2-0) ja sillä on nyt koossa 57 sarjapistettä, eikä toisena oleva Jaro (51 pinnaa) pysty enää kotkalaisseuraa ohittamaan.

Kun MP:n putoaminenkin oli käytännöllisesti katsoen varmistunut jo ennen aloituspotkua, saattoi ottelun kulusta odottaa mitä tahansa.

Ammattiylpeyttä riitti

KTP:n ammattiylpeys oli kuitenkin niin kovalla tasolla, kuten se on ollut koko kauden, että raitapaidat jaksoivat asennoitua peliin tosissaan.

KTP siirtyi 1-0-johtoon, kun 25 minuuttia oli pelattu.

Anttoni Huttunen syötti nätisti Luca Weckströmin vapaaksi, eikä hyvän debyyttikauden KTP:ssä pelannut 21-vuotias laitahyökkääjä erehtynyt laukoessaan sarjakauden 11:nnen maalinsa.

Kun Santeri Steniuksen komea kaukolaukaus upposi MP-maaliin 38. minuutilla, poistuttiin tauolle kahden maalin vierasjohdossa.

Toisella puoliajalla KTP tuuletti kolmesti.

Matias Paavola (51 minuuttia), Huttunen (61) ja rankkarista sarjakauden avausmaalinsa uransa viimeisessä pelissään tehnyt Matias Lindfors (77) olivat maalintekijöinä.

"Me dominoitiin sitä"

- Olemme JäPS-pelin tappion jälkeen toimineet kentällä fantastisesti. Se miten me taisteltiin ja juostiin, oli ihan fantastista, Lindfors hehkutti omiensa peliä Mikkelissäkin.

Mikä on lyhyt yhteenvetosi MP-pelistä, KTP:n päävalmentaja Jonas Nyholm?

- Me dominoitiin sitä, Nyholm tiivisti ja kiirehti juhlahumun pyörteisiin.

KTP:n kauden viimeinen ottelu on 19.10., kun Turun Palloseura saapuu Kotkaan.

OSAKEANTI VIELÄ KÄYNNISSÄ, OSALLISTU NYT!