FC KTP Kotka ry

Yläloppusarja pyörähtää käyntiin HJK:n vierailulla

Naisten Ykkösen ylempi loppusarja starttaa kotkalaisittain kovimmalla mahdollisella ottelulla, kun HJK:n akatemiajoukkue saapuu Arto Tolsa areenalle sunnuntaina. Joukkueet ovat kohdanneet sarjassa tänä vuonna kahdesti ja molemmilla kerroilla HJK on ollut parempi.


Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet erittäin maalirikkaita. Töölössä BOLT areenalla ottelu päättyi kotijoukkueelle 3–1 ja Arto Tolsa areenalla lukemat olivat 4–6 HJK:lle. Molemmissa otteluissa siis kahden maalin ero. Tätä marginaalia KTP nyt lähtee kuromaan umpeen. Ottelutapahtumat ovat olleet tasaisempia, kuin numerot antavat olettaa, joten KTP:llä on hyvät saumat iskeä kapuloita HJK:n rattaisiin!


KTP:llä on ollut hyvä vire päällä syyskierroksen otteluissa. Puolustusta on saatu tiivistettyä ja hyökkäyskin on toiminut kivasti. Toivottavasti tämä parin viikon tauko otteluissa ei aiheuta suurempia muutoksia joukkueen pelaamiseen. Nyt ovat vastassa sarjan kovimmat joukkueet ja se tarkoittaa sitä, että nyt on oltava parhaimmillaan.


KTP aikoo näyttää parasta osaamistaan sunnuntaina Arto Tolsa areenalla. Vaikkakin KTP lähtee otteluun hienoisena haastajana, ei sen tapoihin kuulu nöyristellä. Joukkue lupaa taistella viimeiseen vihellykseen asti – periksi ei annetta milloinkaan! Toivottavasti yleisö löytää paikalle runsaslukuisena. Nyt jos koskaan on tarvetta kannustukselle!


Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelevat kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin portilta ostetulla lipulla 12 €.


FC KTP – HJK Akatemia 15.9.2024 klo 15.00 Arto Tolsa areena