FC KTP Kotka ry

Sarjakärki HJK Kotkaan

KTP:n naisjoukkue saa kotikentälleen vastaansa sarjaa johtavan HJK Akatemian. HJK:n meno on ollut vakuuttavaa tämän vuoden Ykkösessä. Joukkueiden kevätkierroksen kohtaamisessa pisteet jäivät KTP:n hyvästä pelistä huolimatta Helsinkiin. Nyt on revanssin paikka!

Kotijoukkue on pelannut sarjassa hyvin viime aikoina. Itseluottamus on korkealla, eikä ole mitään syytä odottaa esitysten heikkenevän tulevanakaan sunnuntaina. Vastus on sarjan kärkiluokkaa. HJK:lla on laittaa kentälle erittäin laadukas joukkue, oli sitten poissaoloja tai ei. Tämän ovat todenneet jo kertaalleen kaikki joukkueet. HJK:n täydellistä saldoa rasittaa vain yksi tappio ja tasapeli.

KTP pääsee valmistautumaan otteluun huolella. Edellisestä pelistä on toivuttu hyvin. Viikolla on erinomaisesti aikaa harjoitella ja punoa juonia kärkiporukan kaatamiseksi. Lähes kaikki pelaajat ovat pelikykyisiä. Ainostaan Lotta Hakola on varmasti poissa jalkavamman vuoksi. Tosin hän olisi ollut joka tapauksessa poissa maajoukkuekomennuksen takia.

Edellisellä kierroksella KTP oli voitossa kiinni aivan ottelun loppuhetkille asti. Sitten kävi jotain kummallista, HJK teki ottelun seitsemällä viimeisellä minuutilla kolme maalia ja voitti ottelun 3–1 (0–1). Nyt on pidettävä huoli siitä, ettei samanlaista sulamista pääse tapahtumaan.

KTP aikoo näyttää parasta osaamistaan sunnuntaina Arto Tolsa areenalla. Vaikkakin KTP lähtee otteluun hienoisena haastajana, ei sen tapoihin kuulu nöyristellä. Joukkue lupaa taistella viimeiseen vihellykseen asti – periksi ei annetta milloinkaan!

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelevat kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä LähiTapiola Kaakkois-Suomen isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin portilta ostetulla lipulla 12 €.

FC KTP – HJK Akatemia 7.7.2024 klo 15.00 Arto Tolsa areena