FC KTP Kotka ry

Otteluraportti FC KTP – PKKU 10.2.2024 AT areena

Tutut joukkueet FC KTP ja PKKU kohtasivat harjoitusottelun merkeissä Arto Tolsa areenalla. Viime kauden päätteeksi Kansalliseen Liigaan noussut PKKU jäi kotijoukkueen jalkoihin tylyin 7–1 (3–0) lukemin.

KTP:n ja PKKU ottelut ovat olleet perinteisesti tasaisia. Nyt ei menty samalla kaavalla. Kotijoukkue KTP hallitsi ottelua aluista loppuun saakka. PKKU ei saanut millään kotkalaisen pelinavaamista kuriin. Aina löytyi jostakin vapaa pelaaja, jonka kautta KTP pystyi purkamaan PKKU:n prässin.

Ensimmäisellä puolikkaalla maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen kulmasta ja muut kaksi komeiden sommitelmien päätteeksi. PKKU:lla ei ollut muutamaa hyökkäyspään erikoistilannetta lukuun ottamatta yhtään vaarallista tilannetta kotijoukkueen maalin edustalla.

Toisen jakson alussa PKKU yritti hiukan nostaa tempoa ja yritti ottaa ylempää kiinni. Se taas jätti vieläkin enemmän tilaa keksialueelle, jonka KTP käytti armotta hyväksi. Neljä tehtyä maalia kertoo myös toisen jakson hallinnasta omaa kieltään. Yksi erhe kävi kotkalaispuolustukselle, kun toppareiden selustaan oli jäänyt pelaaja huomiotta. Se maksoi maalin verran, kun keskitys pelattiin lähelle takatolppaa, josta PKKU onnistui kaventamaan.

Kotijoukkueen peli oli mukavan soljuvaa ja vaivattoman näköistä. Vaikkakin joukkueella oli käytössään vain 11 kenttäpelaajaa, ei vauhti juurikaan laantunut edes toisen puolikkaan lopulla. Joukkueen peli on jälleen mennyt vuodessa eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavaksi KTP kohtaa samassa sarjassa pelaavan EBK:n. Ottelu pelataan Laaksolahden hallissa sunnuntaina 18.2. klo 18.30 alkaen.