FC KTP Kotka ry

KTP kiinnitti nuoria lupauksia

Jemina Mutikainen, Emma Putkinen, Salli Kaijansinkko ja Lotta Hakola ovat solmineet FC KTP:n kanssa kukin vuodet 2024–2026 kattavat sopimukset. Kaikki pelaajat siirtyvät Kotkaan Yhteistyöseura FC Peltirummusta Kouvolasta.

Jemina Mutikainen

Jemina Mutikainen (2007) on parhaimmillaan joko hyökkääjänä tai kymppipaikalla. Hänen harjoittelumoraalinsa on todella kova. Periksiantamaton luonne kuvaa hyvin tätä pelaajaa. Jemina ei arkaile mennä tilanteisiin kovaa ja sillä mielellä, että selviytyy voittajana aina seuraavasta kaksinkamppailusta.

Näin Jemina kommentoi sopimustaan - Olen innoissani sopimuksesta Kotkaan. Odotan pääseväni mittaamaan omaa tasoa ja kehittymään naisten joukkueen mukana.

Emma Putkinen

Emma Putkinen (2008) on yksi joukkueen nuorimmista. Hänen pelipaikkansa löytyy joko laidasta tai kärjestä. Emman kyky murtautua maalipaikkoihin on hyvä, lisäksi hänellä on hyvä laukaus. Emman maalinälkä on kyltymätön ja hänellä on paljon kokemusta maalinteosta juniorisarjoista.

- Odotan innolla päästä pelaamaan kovia pelejä tulevalla kaudella. Minulla on vielä paljon kehittymisen varaa pelaajana ja uskon, että tämä joukkue tarjoaa minulle hyvän mahdollisuuden sen parantamiseksi. – kommentoi Emma sopimustaan.

Salli Kaijansinkko

Salli Kaijansinkko (2006) tulee haastamaan joukkueen kokeneempaa kaartia keskuspuolustuksessa. Salli on esittänyt kypsiä otteita talven harjoituspeleissä, vaikka vastassa ovat olleet Kansallisen Liigan viime kauden kutonen ja nelonen. Hänellä on kaikki mahdollisuudet nousta johtavaksi pelaajaksi joukkueessa, jos kehityskulku vain jatkaa menoaan kuten tähän asti.

Tässä Sallin mietteitä sopimuksesta:

- On hienoa, että sain tehtyä sopimuksen KTP:n kanssa. Odotan tulevalta kaudelta uusia haasteita ja olen valmis antamaan oman panokseni joukkueen hyväksi.

Lotta Hakola

Lotta Hakola (2008) on Kaijansinkon tavoin puolustuspään pelaaja. Vasenjalkaisena hän tuo kaivattua lisää alakerran linjaan. Lotta kolkuttelee ikäluokkansa maajoukkueen portteja ja tuo erittäin kovaa kilpailua peliajasta KTP:n alakertaan. Tämä on vain positiivinen ongelma valmennukselle. Lotta menee tilanteisiin kovaa ja selviytyy yleensä voittajana kaksinkamppailuista. Vahvana ja pitkänä pelaajana hän on pelote myös hyökkäyspään erikoistilanteissa, aivan kuten kollegansa Kaijansinkkokin.

Näin Lotta ajattelee tulevasta:

- Odotan innolla ensimmäistä kauttani naisissa. Tavoitteena saada mahdollisimman paljon peliminuuteja. Hienoa oli saada sopimus lähialueen joukkueesta.