FC KTP Kotka ry

Tutut joukkueet kohtaavat toisensa

KTP ja FC Lahti iskevät yhteen Arto Tolsa areenalla maanantaina 8.8.2022. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viime vuosien aikana useita kertoja niin harjoitus- kuin sarjaotteluidenkin merkeissä. Kotijoukkueen edellinen ottelu päättyi tappioon, nyt on mahdollisuus palata jälleen voittojen tielle.

KTP:llä on ollut hyvä vire päällä koko kauden. Vaikka joukkue kärsi ensimmäisen tappion JäPS ottelussa (3.8.22), ei sen voi antaa häiritä enää. Asia on käsitelty ja ruodittu joukkueen sisällä ja kaikki tarmo on suunnattu jo tulevaan Lahti -otteluun. Kevätkierroksella KTP oli maalin verran parempi Lahden Kisapuistossa pelatussa ottelussa. Tuolloin KTP:n maalin viimeisteli Senni Espo ottelun avauspuolikkaalla. Pelissä nähtiin myös yksi ulosajo, kun tuomariston mielestä KTP:n maalilla pelannut Ruth Aturo otti pallon käteensä rangaistusalueen rajojen ulkopuolelle.

FC Lahdella kausi on ollut vaihteleva. Kolmesta ottelusta saldona oli 4 pistettä, seuraavat kaksi peliä joukkue voitti ja nyt se seilaa kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen 10 pisteellä sijalla seitsemän. Tämä ei varmastikaan ole se, mitä joukkue itseltään odotti. Varsinkaan, kun Palloliitto on myöntänyt joukkueelle Fast Track -menettelyn myötä paikan Ykköseen kaudeksi 2023. FC Lahti solmi kauden alla farmisopimuksen PK-35:n kanssa. Tämä yhteistyö antaa mahdollisuuden käyttää Kansallisen Liigan pelureita Kakkosen otteluissa. Tätä mahdollisuutta on Lahdessa hyödynnetty.

KTP pääsee otteluun ilman loukkaantumishuolia. Varmoista poissaolojoista ei vielä ole tietoa, joten näyttää siltä, että kilpailu niin kokoonpanoon kuin aloituskentälliseenkin on kova. Edellisessä sarjaottelussa JäPS:iä vastaan KTP ei tehnyt yhtään maalia. Viimeksi näin on päässyt käymään harjoitusottelussa 6.3.22 PKKU:ta vastaan! KTP tulee tekemään kaikkensa, jotta maalihanat saadaan jälleen auki. Viikolla käydään toden teolla hyökkäyspelin kimppuun, puolustusta unohtamatta. Jos joukkue mielii säilyttää mahdollisuuden lohkovoittoon ja sitä kautta paikan nousukarsintoihin, niin tappioihin ei ole varaa.

KTP:n otteluissa on ollut mukavasti yleisöä katsomossa. Joukkue haluaa toivottaa myös tähän maanantai-illan otteluun katsojat tervetulleiksi! Jos et kuitenkaan pääse paikanpäälle seuraamaan tätä Hartwall Oy:n isännöimää ottelua, niin voit seurata sitä kotoa käsin InStatt-TV:n kautta suorana. InStat TV - The Home of Sports Streaming Striimin hinta on 6 €, kuten pääsylipunkin hinta stadionilla. Ottelussa teitä palvelee grilli, kioski ja anniskeluravintola!

8.8.2022 KTP – FC Lahti Arto Tolsa areenalla klo 19.30. Tervetuloa!