FC KTP Kotka ry

Ravintola Aallossa panostetaan monipuolisuuteen

KTP:n yhteistyökumppaneiden joukkoon lukeutuu Ravintola Aalto, joka palvelee ruoan ystäviä Karhulan puolella William Ruthin katu 3:ssa. Vuoden 2019 marraskuussa ovensa avannut ravintola on ennättänyt nähdä jo monenlaista.

– Neljä kuukautta ehdimme toimia normaalisti ennen kuin koronapandemia alkoi näkyyä. Kovaa aikaahan se silloin oli, mutta nyt näyttää taas paremmalta. Nyt on pystynyt huomaamaan sen, että ihmiset haluavat tulla kodeistaan ulos syömään, Ravintola Aallon keittiömestari Teppo Lahdensalo kertoo.

Ravintola Aalto on lounasravintola, joka palvelee asiakkaitaan arkisin maanantaista perjantaihin kello 10–14. Ravintolassa halutaan panostaa monipuolisuuteen.

– Jokaisena arkipäivänä on aina keiton lisäksi kaksi muuta vaihtoehtoa lämpimäksi ruoaksi. Perjantaisin pidämme perinteistä kiinni ja se on pyhitetty leikepäiväksi. Tykkään kuitenkin tehdä myös ulkomaalaisia herkkuja, kuten italialaista, aasialaista ja ranskalaista ruokaa, Lahdensalo sanoo.

Ravintola Aaltoa on mahdollista vuokrata viikonloppuisin yksityistilaisuuksiin. Aalto muovautuu kätevästi syntymäpäiville, rippijuhliin, häihin ja moniin muihin juhliin.

Yhteistyökumppanuudesta KTP:n kanssa Lahdensalo on enemmän kuin mielissään.

– Tämä on ollut itselläni erittäin mieluisa juttu, sillä olen käynyt KTP:n kotiotteluissa jo 1990-luvun puolivälistä lähtien. Toivoisin, että KTP-kannattajat ja KTP-mieliset tulisivat tukemaan paikallista yritystä ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja tunnelmasta, Lahdensalo vinkkaa.