FC KTP Kotka ry

KTP solmi striimaussopimuksen Karpot-TV:n kanssa

KTP ja Karpot-TV ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen, jonka puitteissa Karpot-TV kuvaa alkavalla kaudella kaikki vihreävalkoisten naisten kotiottelut Kakkosessa. Ottelut on mahdollista katsoa suorina lähetyksinä.

Karpot-TV on tullut tunnetuksi siitä, että se on kuvannut jo usean vuoden ajan omalle YouTube-kanavalleen alasarjajoukkueiden otteluita. Sittemmin toiminta on ammattimaistunut, sillä toimintaa pyöritetään osakeyhtiön kautta.

– Kaikki toiminnasta saadut tulot käytetään kaluste- ja varustehankintoihin. Kenellekään tiimissämme olevalle henkilölle ei makseta työstä palkkaa, joten siinä mielessä toiminta on edelleen harrastuksemme, Karpot-TV:n puheenjohtaja Teemu Jokela kertoo.

Karpot-TV aloitti toimintansa vuonna 2018. Ensimmäiset striimatut ottelut keskittyivät Karhulan Poikien alasarjajoukkueen otteluihin.

– Ne tehtiin siihen aikaan järjestelmäkameralla, ja työn jälki oli aikamoista suttua verrattuna nykyiseen. Niitä on yhä katsottavissa YouTubessa, Jokela naurahtaa.

KTP:n avainasiakaspäällikkönä ja samalla naisten edustusjoukkueen päävalmentajana toimiva Jari-Pekka Gummerus on mielissään siitä, että kotiottelut pystytään näyttämään niille katsojille, jotka eivät pääse paikan päälle.

– Ottelut on mahdollista katsoa InStat TV:n kautta. Katsomisen hinta on sama kuin pääsylippumme paikan päällä eli kuusi euroa, Gummerus sanoo.

Tällä palvelulla seura haluaa tuoda esiin laajemmin naisjoukkueen otteluita. Myös vierasjoukkueen kannattajat pääsevät helposti seuraamaan oman suosikkijoukkueensa otteita Kotkassa. Lisäksi tämä on oiva ja edullinen kanava yhteistyökumppaneiille näkyä ja kuulua KTP:n naisten otteluiden aikana. Tästä toiminnasta saatavat varat ohjautuvat naisjoukkueen toiminnan ylläpitämiseen. 

Gummerus haluaakin toivottaa kaikille mukavia katseluhetkiä.