FC KTP Kotka ry

KTP kohtaa puolivälierissä PK-35:n – "Haluamme mennä ehdottomasti eteenpäin"

KTP:n urakka Ykköscupissa jatkuu lauantaina puolivälieräottelulla PK-35:ttä vastaan. Helsinkiläisjoukkue pelasi alkulohkon ottelunsa A-lohkossa yhdesssä TPS:n, EIF:n ja PIF:n kanssa. PK-35 sijoittui kolmanneksi ottamalla ainoat pisteensä voittamalla Ykkösen sarjanousija PIF:n. Elokuusta 2020 KTP:tä edustanut Michael Ogungbaro on mielissään siitä, että KTP pystyi hoitamaan alkulohkon tyylikkäästi, vaikka kolme ottelua pelattiin tiiviillä aikataululla vain yhden viikon sisällä.

– On hienoa, että olemme päässeet puolivälieriin. Haluamme mennä ehdottomasti eteenpäin ja edetä välieriin. Joukkueen sisällä on sellainen mentaliteetti, että haluamme voittaa jokaisen pelin ja se pätee myös tässä cup-kilpailussa, Ogungbaro sanoo.

Tuleva vastustaja herättää ajatuksia, vaikka KTP ei ole PK-35:ttä kohdannutkaan.

– PK-35 on vahva joukkue, joka on valmis taistelemaan paljon. En aivan tarkkaan tiedä heidän tämänvuotisestaan joukkueestaan, mutta uskon, että jos pystymme kamppailemaan sillä tasolla, mihin olemme tottuneet ja toteutamme pelimme periaatteita, pystymme voittamaan heidät, Ogungbaro analysoi.

Viime viikon KTP vietti omatoimisesti harjoitellen ja palasi maanantaina takaisin harjoituskentälle.

– Harjoitusviikko on ollut hyvä. Olemme valmistautuneet samalla myös itse sarjaan, eikä pelkästään vain tämän viikon cup-otteluun. Uskon, että olemme henkisesti valmiita kauteen, Ogungbaro uskoo.

KTP–PK-35 lauantaina 5.3. kello 13 Arto Tolsa -areenalla. Yleisöllä on mahdollista tulla seuraamaan ottelua päätykatsomosta.