FC KTP Kotka ry

KTP ryöväsi pisteet Tammisaaresta

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta KTP hallitsi palloa alusta loppuun asti. EIF iski muutaman kerran vaarallisesti vastaan. Pahin tilanne syntyi 15 minuutin kohdalla, kun EIF:n Ayabulela Konqobe laukoi pallon komeasti maalin kattoon. Tuomaristo kuitenkin tulkitsi EIF:in Juuso Liukkosen peittäneen KTP-vahti Anton Lepolan näkökenttää paitsioasemassa ja maali hylättiin. KTP vyörytti peliä jälleen pääosin Tuomas Ollilan vasemman laidan kautta, mutta rangaistusalueelle murtautuminen jätti toivomisen varaa. EIF tuli toiselle puoliajalle isännän elkein ja Anton Lepola vieraiden maalilla sai venyä parhaimpaansa. Ottelun tärkein pelastus osui 54 minuutin kohdalle, kun Lepola sai torjuttua Joona Tapanin vaarallisen puskun vaivoin ylärimaan. KTP iski kuitenkin kesken kotijoukkueen painostuksen 65 minuutilla. Zakaria Beglarishvili pelasi itsensä vapaaksi upealla seinäpelillä Tuomas Ollilan kanssa, ja laukoi pallon vastustamattomasti maalin kattoon. Maalin jälkeen EIF jatkoi rynnistystään. KTP vaihtoi kentälle kapteeni David Ramadingayen, joka rauhoitti peliä erinomaisesti. KTP puolusti pelin lopun tiiviisti ja lopulta pisteet lähtivät Kotkaan lopputuloksella 0-1. Hyökkäyspeli oli läpi ottelun vaikeaa, mutta tiivis puolustaminen ja erinomainen maalivahtipeli mahdollistivat niukimman mahdollisen voiton. Voitolla KTP nousi jakamaan toista sijaa 11 pisteellä. Pelitahti jatkuu tiiviinä, ja KTP:n otteita pääsee ihastelemaan jo keskiviikkona 5.8. klo 18:30, kun Arto Tolsa Areenalle saapuu paikallisvastustaja MYPA Myllykoskelta. KTP: Lepola, Ruxi, Voutilainen, Vesiaho, Ollila, Ojamaa, Agyiri (69’ Ramadingaye), Lindfors (85’ Leinonen), Mäkijärvi, Zaka (81’ Kolsi), Eerola.