FC KTP Kotka ry

Lindfors päätti uransa kolmansiin nousujuhliin - "Kyllä tässä alkaa vähän herkistyäkin"





Kun Matias Lindfors sai MP-KTP-ottelun alkuhetkillä varoituksen, täyttyi hänen korttitilinsä.

Jo tuolloin oli siis selvää, että Mikkelin-peli jäi miehen tämän kauden päätösotteluksi, sillä hän olisi ollut pelikiellossa KTP-TPS-pelissä 19.10.

Sitä eivät kuitenkaan kaikki tuolloin tienneet, että 27-vuotiaan keskikenttäpelaajan peliura päättyi Mikkelin urheilupuistossa 6.10.2024.



"Se olikin tämä peli"


- Kahden viikon kuluttua lauantaina piti olla viimeinen peli minun uralla, mutta nyt se olikin tämä peli. Joo, kyllä se näin on, Lindfors sanoi Ruudun haastattelussa.

Liikuttunut Lindfors myönsi, että hyvältä tuntuu, kun nousu vihdoin varmistui.

- Nyt on todella hyvä meininki. Jalkapalloilijan elämä on tunneskaalaa täynnä. Kyllä tässä alkaa vähän herkistyäkin, KTP:ssä kausina 2016 ja 2018-2024 pelannut työmyyrä nieleskeli.



Selvät syyt


Lindforsillä oli selvät syyt sille, että KTP on Ykkösliigan ykkönen.

- Joukkuehenki on ollut Kotkassa hyvä monta vuotta ja sitä se on edelleen. Valmennuksen vaatimustaso ja treenaamisen taso on ollut joka päivä ihan tapissa. Meillä on myös paljon hyviä nuoria pelaajia.



"Olihan se ihan fantastista"


Lindforsilla on kokemusta noususta Veikkausliigaan myös vuosilta 2020 ja 2022.

- Kyllä se ensimmäinen nousu Korona-vuotena on jäänyt eniten mieleen. Meitä pidettiin ihan altavastaajana Tepsiä vastaan, mutta saatiin tasapeli Veritaksella. Olihan se ihan fantastista. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, kyllähän tämäkin voittaminen on siistiä.