FC KTP Kotka ry

KTP kohtaa Atlantiksen kenraaliharjoituksessaan - "Meillä on vahva kivijalka, mihin voi rakentaa lisää"

Ykkösliigan avausotteluunsa (13.4. KTP-MP) valmistautuva KTP kohtaa Ykkösen ensimmäisen kierroksen peliä (12.4. Atlantis-FC Vaajakoski) odottelevan helsinkiläisen Atlantis FC:n viimeisessä harjoituspelissään Arto Tolsa -areenalla tulevana lauantaina.

- Alkuviikosta otettiin testejä fyysisestä näkökulmasta, että tiedetään, missä kunnossa me ollaan. Muuten on ollut ihan perusviikko. On harjoiteltu omia periaatteitamme ja sitä kautta edetty.

- Pelaajilla on ollut pieniä vaivoja. Osa pelaajista on ollut kipeänä ja osalla on ollut pientä ärtymystä jossain paikassa ja jotain lihasvaivaa, mutta ei mitään sen vakavampaa, KTP:n päävalmentaja Jonas Nyholm sanoo.


Tuloksellisesti preseason ei ole ollut hyvä"

KTP käväisi pitkäperjantaina Maarianhaminassa paikallisen IFK:n vieraana ja taipui maalein 0-3.

- Tuloksellisesti preseason ei ole ollut missään tapauksessa hyvä, mutta koen, että meidän pelissämme on tällä hetkellä paljon hyviä asioita. Niitä on näkynyt koko ajan kentällä enemmän ja enemmän. Meillä on vahva kivijalka, mihin voi rakentaa lisää, Nyholm juttelee.

Portugalilaisen Tiago Santosin valmentama Atlantis vieraili pääsiäissunnuntaina Kuopiossa KuPS Akatemian kotikentällä ja voitti brasilialaisen Jean Costa de Liman hattutempun siivittämänä savolaiset maalein 5-2.

- Luvassa on hyvä harjoitusottelu. Atlantis on intensiivinen joukkue, joka prässää ylhäältä. Joukkueessa on hyviä yksilöitä ja se pelaa hyvää jalkapalloa, eikä tiedossa ole missään nimessä helppo ottelu, KTP-luotsi toteaa



Kotkalaiset taas Simpeleelle

KTP:lle arvottiin vastustajaksi Suomen cupin kolmannelle kierrokselle Simpeleen Urheilijat, joka edellisellä kierroksella voitti kotikentällään Jäntevän maalein 2-0.

Kun Nelosessa pelaavan SiU Futiksen seuraavakin vastus tulee samasta kaupungista, reagoitiin seuran kotisivuilla näin: "Eikö näistä kotkalaisista pääse eroon, vaikka pääsisi mille kierrokselle".

- Ihan älyttömän hienoa, että Cup alkaa taas ja mikäpä sen hienompaa kuin lähteä Simpeleelle. Ennakkotietoa Simpeleestä ei kauheasti ole, mutta varmasti on tulossa mielenkiintoinen jalkapallo-ottelu, Nyholm päättää.


KTP-Atlantis. Harjoitusottelu Arto Tolsa -areenalla lauantaina 6.4. kello 12. Tervetuloa!

TEKSTI:TIMO KOPAKKALA