FC KTP Kotka ry

KTP käynnistää osakeannin – Tavoitteena omistuspohjan laajentaminen ja toiminnanvakiinnuttaminen huipputasolle

LUE LISÄÄ JA OSALLISTU KAMPANJASIVULLA: ktp.fi

FC KTP käynnistää maanantaina 2.9. osakeannin, jossa yleisölle – yksityisille ihmisille, yrityksille ja yhteisöille – tarjotaan ostettavaksi KTP:n taustayhtiön Kotkan Futis Oy:n osakkeita sadan euron kappalehintaan. Myynnissä on enintään 25 prosenttia Kotkan Futis Oy:n osakekannasta. Nykyisellään Kotkan Futis Oy:n omistaa kokonaisuudessaan FC KTP Kotka ry.

– Tarvitsemme lisää pääomia seuran toiminnan vakiinnuttamiseen huipputasolla. Meiltä on vuosien varrella kyselty, miten toimintaan pääsisi mukaan, ja nyt siihen on tilaisuus. Tietysti toivomme mukaan myös uusia voimia kotkalaisen jalkapalloilun tueksi, sanoo FC KTP:n ja Kotkan Futis Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Mustonen.

KTP:n miesten edustusjoukkue kärkkyy tällä hetkellä Ykkösliigan kärjessä nousua jalkapalloilun pääsarjatasolle Veikkausliigaan, josta se putosi viimeksi 2023. Myös naisten edustusjoukkue on taistelemassa noususta Kansalliseen liigaan Ykkösen ylemmässä jatkosarjassa.

– Pari viimeksi kulunutta vuotta ovat olleet taloudellisesti vaikeita, mutta tavoite on viedä kohta satavuotiaat vihreävalkoiset värit toiselle vuosisadalleen entistä voimakkaampina. Siksi kutsumme kaikkia kotkalaisen jalkapalloilun ystäviä mukaan ”Miä, myä, KTP” -kampanjaan, Mustonen sanoo.

KTP:n osakeanti kestää 2.9.–7.10.2024. Sen toteuttaa Kotkassa toimiva lakiasiaintoimisto ANKO.Osakeannilla kerätään varoja enintään 200 000 euroa.

Lisätietoja:

Jukka Mustonen, puheenjohtaja FC KTP/Kotkan Futis Oy 040 5210375

LUE LISÄÄ JA OSALLISTU KAMPANJASIVULLA: ktp.fi