FC KTP Kotka ry

Kansalliseen Liigaan noussut Vaasa IFK Tolsalle

Suurin jännitys Naisten Ykkösen otteluista on jo takanapäin. HJK Akatemia voittaa sarjan, Vaasa on toinen ja kuittaa sijoituksellaan paikan Kansallisessa Liigassa kaudelle 2025. KTP taistelee vielä TPS:n kanssa kolmannesta tilasta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti. Vaasa on voittanut kotonaan molemmat ottelut ja KTP sitä vastoin kukisti VIFK:n AT areenalla kertaalleen. KTP:lle on ottelussa panoksena mahdollisesti kolmannen sijan varmistaminen jo kierrosta ennen sarjan päätöstä. Tämä toteutuu, mikäli KTP nappaa ottelusta voiton ja TPS kärsii tappion HJK:lle tällä kierroksella. Kolmas tila tarkoittaisi lievää parannusta viime kauteen verrattuna. Silloin KTP päätyi neljänneksi.

Vaasa on ollut viheliäinen vastus tämän vuoden sarjassa KTP:lle (ja myös monelle muulle), sillä KTP:n hyvistä otteista huolimatta Vaasa on onnistunut aina jotenkin iskemään tarvittavat maalit kotikentällään ja lähettämään KTP:n tappio niskassaan kotimatkalle.

KTP:n sairastupa on tyhjenemään päin. Edellisestä ottelusta oli flunssa-aalto kaatanut peräti neljä pelaajaa vuoteen omaksi. Nyt tilanne näyttää hieman paremmalta. Toivotaan ettei tule takapakkia tämän osalta ja kaikki pääsevät terveinä mukaan otteluun. Vaikkakin loppusarja on mennyt tappiosta toiseen, ei joukkue ole halunnut luovuttaa eikä ole menettänyt taistelutahtoaan. Kauden minimitavoite; sarjapaikka varmistettiin ajoissa. Nyt on vielä tavoitteena kirkastaa edellisvuoden sijoitusta. Kaikki on jälleen pelissä lauantaina. Toivottavasti yleisökin löytää tiensä runsaslukuisena paikanpäälle, kun joukkue pelaa viimeisen virallisen ottelunsa kaudella 2024 Arto Tolsa areenalla.

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelevat kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa sekä fanituotteita rajattu valikoima. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin portilta ostetulla lipulla 12 €.

Tervetuloa Arto Tolsa areenalle sankoin joukoin seuraamaan naisten Ykkösen kärkiseurojen kamppailua!

FC KTP - VIFK naisten Ykkönen 12.10.2024 klo 18.00 AT areena, Kotka