FC KTP Kotka ry

Jättääkö KTP taas JäPS:n maaleitta?







"Nyt alkavat kauden hienoimmat pelit"

Kun jokaisella Ykkösliigaa pelaavalla joukkueella ei ole jäljellä enää kuin viisi peliä, on taistelu sekä noususta että putoamisesta huipentumassa.

22 ottelusta vain 14 pistettä kerännyt MP ja pinnan enemmän kasaan saanut KäPa tappelevat siitä, kumpi tippuu suoraan ja kumpi karsii.

Sarjan kärkipäässä panosta peleissä on vielä neljällä seuralla.

Parhaiten on pullat uunissa 48 pistettä keränneellä KTP:llä, sillä se johtaa sarjaa kuuden pisteen marginaalilla ennen Jaroa.

Raitapaitojen asemaa parantaa vielä sekin, että torstaina Turussa pelattavassa TPS (38)-JIPPO (40) -ottelussa ainakin jompikumpi menettää pisteitä.




Kotkassa 2-0, Järvenpäässä 0-0


KTP kohtaa perjantaina Arto Tolsa -areenan iltavalaistuksessa Järvenpään Palloseuran.

JäPS on tällä kaudella hävinnyt Kotkassa vihreävalkoisille 0-2 ja pelannut kotonaan maalittoman tasapelin.

- Edelliset JäPS-pelit ovat olleet hyviä pelejä vaikkemme saaneet Järvenpäästä sitä tulosta, mitä oltaisiin kaivattu. Kotipeli oli tosi hyvä esitys ja ansaittiin voitto, KTP:n päävalmentaja Jonas Nyholm sanoo.

Kahdeksantena majaileva JäPS on Ykkösliigan ainoa joukkue, joka ei ole kuluvalla kaudella kyennyt palloa KTP:n verkkoon saamaan.



Kankkunen taas Arto Tolsa-areenalla


Erol Ates jätti heinäkuun puolivälissä joukkueen päävalmentajan tehtävät ja tilalle tuli KTP:ssäkin kaudella 2021 valmentamassa piipahtanut Teemu Kankkunen.

- He ovat pelanneet uuden valmentajan alaisuudessa hyviä otteluita, mutta eivät ole saaneet vielä tulosta aikaan paitsi nyt kahdessa viimeisessä pelissä, kun he voittivat MP:n 4-0 ja pelasivat 0-0 PK:n kanssa.

- Heillä on mielestäni hyviä pelaajia. He tuovat paljon pelaajia keskelle ja koettavat käyttää ylivoiman keskellä ja murtautua siitä ja päästä leveyksien kautta sitten keskittämään palloa maalille, Nyholm juttelee.



"Kovaa mennään"


Millainen on KTP:n nykyilme ollut treeneissä?

- Ei se ilme ole muuttunut mitenkään viikkojen tai kuukausien kuluessa. Samaan tapaan on harjoiteltu ja pelaajat vastaavat tosi hyvin valmentajien odotuksiin ja vaateisiin siellä kentällä. Kovaa mennään, KTP-luotsi toteaa.

Onko KTP saanut valmistautua terveenä ratkaiseviin peleihin?

- Omar (Todua) on loppukauden sivussa. Hänellä meni nivunen. Nyt on ollut vähän flunssaa ja joku saattaa olla pois. Toivotaan, että ei ole.



"Syyspelit ja iltavalaistus"


Millaiset toiveet ja terveiset haluat lähettää KTP:n kannattajille?

- Nyt alkavat kauden hienoimmat pelit. Syyspelit ja iltavalaistus.

- Toivotaan, että saadaan runsaasti yleisöä paikalle ja iso KTP-kannustus päälle, niin saadaan yleisöltä iso apu.

KTP-JäPS. Ykkösliigan ottelu Arto Tolsa-areenalla perjantaina 13.9. kello 18.30. Tervetuloa!

Osakeanti on käynnissä! Tule mukaan yhteisöön: www.ktp.fi