FC KTP Kotka ry

FC Lahti emännöi KTP:n naisjoukkuetta Kisapuistossa

KTP:n naisjoukkue matkaa Lahteen Ykkösen otteluun sunnuntaina. Tutut joukkueet kohtaavat runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussa maineikkaassa Lahden Kisapuistossa. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet perinteisesti tiukkoja ja vähämaalisia.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat erilaiset, mutta molemmat tarvitsevat vielä kipeästi pisteitä. Lahti karistaakseen uhkaa putoamiselle ja Kotka varmistaakseen paikkansa ylemmässä loppusarjassa. Tämä asetelma luo otteluun automaattisesti lisää kierroksia. Nyt pelataan tärkeistä pisteistä.

FC Lahden ottelut ovat viime aikoina olleet ailahtelevia tuloksellisesti. Tappiot Pallo-Iiroja ja Ilvestä vastaan aiheuttivat sen, että päävalmentaja Marko Salo sai tehdä tilaa Teemu Virtaselle. Uuden valmentajan alaisuudessa joukkue otti heti voiton HJK:sta ja tasapelin EBK:n kanssa. Tappioton putki katkesi, kun TPS voitti kotonaan lahtelaiset selvin 4–0 lukemin edellisen kierroksen ottelussa. Kotona FC Lahti on kerännyt seitsemän pistettä yhtä monesta ottelusta.

KTP matkaa luottavaisin mielin Lahteen. Joukkue on saanut valmistautua otteluun huolellisesti. Alla on ehjä harjoitusviikko. KTP:n peli on ollut uomissaan viime aikoina. Toivotaan, että sama trendi jatkuu. Vieraissa KTP on onnistunut keräämään 13 pistettä seitsemästä ottelusta. Lahden reissusta odotetaan tulevan kova kamppailu. Tunnetta on ollut aina mukana iso ämpärillinen, kun nämä kaksi seuraa kohtaavat toisensa pelikentällä. Voidaankin hyvin luonnehtia tätä tulevaa kamppailua paikallisotteluksi, sillä välimatkaa ei kaupunkien välillä kovinkaan paljoa ole.

KTP haluaa jatkaa voittojen tiellä. Taistelutahto joukkueen sisällä on kova. Joukkue tiedostaa, että helpolla eivät pisteet Lahdesta mukaan lähde. Niiden eteen on tehtävä hartiavoimin töitä. Siihen pelaajat kuitenkin ovat valmiita. Mitään ei kentälle jätetä ja kaikki voitava sääntöjen puitteissa tehdään, jotta ottelusta selvitään voittajina!

FC Lahti – FC KTP sunnuntaina 18.8.2024 klo 15.00 Kisapuisto, Lahti.