FC KTP Kotka ry

KTP:n edustusjoukkue valitsi kapteenistonsa – David Ramadingaye jatkaa kapteenina

KTP:n miesten edustusjoukkueen kapteenisto alkavalle liigakaudelle on selvillä. Kapteenina jatkaa David Ramadingaye apunaan Lassi Nurmos ja Daan Klinkenberg.

Ramadingaye osaa arvostaa valintaa, joka tehtiin joukkueen sisäisellä äänestyksellä.

– Se on suuri kunnia edustaa perinteistä seuraa kapteenina ja olla osana kapteenistoa. Se on myös suuri asia, että pelaajat luottavat meihin kapteeneihin, Ramadingaye sanoo.

– Ei tämä kuitenkaan muuta omaa tekemistäni millään lailla, sillä samalla tavalla treenaan ja pelaan kuin tähänkin saakka. Siinä mielessä meillä on hyvä tilanne joukkueessa, että virallisen kapteeniston lisäksi meiltä löytyy paljon johtavia pelaajia ja persoonia, jotka johtavat kukin omalla tavallaan. Johtajuus ei ole pelkästään kapteenien rooli, hän jatkaa.

Ramadingaye muistuttaa myös siitä, että kapteenien ja myös muiden johtavien pelaajien merkitys korostuu vaikeina aikoina.

– Silloin, kun paska osuu tuulettimeen, osuu se ensimmäisenä kapteenien niskaan. Tehtäviimme kuuluu myös ilmapiirin ja työnteon vaaliminen, Ramadingaye toteaa.

Lassi Nurmos oli mukana KTP:n kapteenistossa jo viime kaudella pelatessaan ensimmäistä vuottaan vihreävalkoisissa.

– Hieno homma, että uudeltakin joukkueelta tuli luottoa. Lähdemme vaalimaan joukkueen arvoja päivittäisessä tekemisessä. Viime kausi oli kapteeniston työn kannalta helppo ja nyt toivotaan samaa tänä vuonna, Nurmos sanoo.

Täysin uutena kapteenina mukaan nousi Daan Klinkenberg, joka pelaa vihreävalkoisissa ensimmäistä kauttaan.

– Tunnen kiitollisuutta kapteenistoon valitsemisesta näin hienojen pelaajien joukosta. Nyt katse on siirtynyt jo tulevaan liigakauteen ja haluan antaa joukkueelleni kaiken, mitä se tarvitsee, Klinkenberg tuumaa.