FC KTP Kotka ry

Pullukat savustaa rankkareiden MM-kisoissa

Hyvään nosteeseen erinomaisilla tuotteillaan päässyt Pullukat savustaa saapuu rankkareiden MM-kisoihin lihaisine herkkuineen. Senioripullukaksi itsensä nimittävä Arto Tahvanainen kertoo haluavansa tuottaa ihmisille hyvää mieltä maukkailla ruoalla.

– Olemme toimineet nyt yhdessä vaimoni kanssa yrityksenä puolentoista vuoden ajan, mutta innostus savustamiseen lähti liikkeelle jo aiemmin. Savustin alkuun omaksi ilokseni paljon kalaa ja siitä sitten kiinnostuin hankkimaan American Smokerin ja siirryin myös lihan savustamiseen. Siitä sitten olemme lähteneet varovasti liikkeelle tuotteita kehittäen, Tahvanainen sanoo.

Yritystoimintaa on vienyt eteenpäin jatkuva halu kehittää tekemistään. Savustettuja tuotteita löytyy laidasta laitaan burgereista ribseihin ja kaikkea siltä väliltä. Nyt näitä herkkuja on mahdollista päästä nauttimaan rankkareiden MM-kisoissa kesäkuun 10.–11. päivänä.

– Tuomme kisoihin paikan päälle grillivaunun ja smokerin. Nyhtöpossuburgerista on muodostunut kova hitti ja uskomme, että se kiinnostaa myös kisaväkeä. Haluamme tuoda kisoihin viimeisen päälle kaikki herkkumme, Tahvanainen kertoo.

Senioripullukka kertoo tekevänsä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, jotta toiminta olisi mahdollista pyörittää. Lihojen kanssa hän tekee yhteistyötä Kotkan Lihamestareiden ja K-kauppias Sami Ristiniemen kanssa.

– Samin avulla olen pystynyt saamaan valikoimaan myös hieman harvinaisempia lihoja ulkomaita myöten, Tahvanainen toteaa.