FC KTP Kotka ry

Hyökkääjälupaus pitkään sopimukseen KTP:n kanssa

Kuluvalla kaudella Ykkösessä debyyttinsä ja ensimmäisen maalinsa tehnyt Aapo Hyppönen on solminut KTP:n kanssa sopimuksen, joka pitää miehen vihreävalkoisissa aina vuoteen 2024 saakka. Sopimukseen sisältyy myös molemminpuolinen optio kaudesta 2025.

Lokakuussa 18 vuotta täyttävä Hyppönen kuuluu niihin omiin kasvatteihin, joista odotetaan kasvavan lähivuosina vastuullisiin rooleihin.

–Aapo on näyttänyt, että potentiaalia löytyy, joten halusimme kiinnittää hänet pidemmällä sopimuksella. Hänen kohdallaan töitä on vielä tehtävänä, jotta kaikki potentiaali saataisiin käyttöön. Uskon, että meidän valmennustiimimme pystyy sen sieltä kaivamaan ja Aaposta saadaan tulevaisuudessa kova maalintekijä ainakin meille, KTP:n pelaajakoordinaattori Niko Ikävalko kertoo.

Hyppönen kertoo olevansa tyytyväinen tekemäänsä sopimukseen, joka antaa vain lisää virtaa harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen.

– En olisi vielä viime talvena uskonut, että pelaisin tällä kaudella yhtään ottelua Ykkösessä. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut ja olen näyttänyt jollain lailla pärjääväni siellä. Nyt tavoitteena on kehittyä ensi kaudeksi pelaajaksi, joka taistelee tosissaan peliajasta KTP:ssä, Hyppönen sanoo.

Hyppönen on pelannut tällä kaudella Ykkösessä kolmessa ottelussa tehden yhden maalin. Kahdessa Suomen Cupin ottelussa Hyppönen osui kahdesti. Pääasiallinen vastuu on kertynyt yhteistyöseura Peli-Karhujen riveissä. 13 pelaamassaan Kakkosen ottelussa hyökkääjä on viimeistellyt kuusi maalia.