FC KTP Kotka ry

Harjoitusottelut jatkuvat EIF:n kohtaamisella

KTP:n harjoituskauteen kuuluvat sarjakautta valmistavat harjoitusottelut jatkuvat tulevana lauantaina 29.1., kun vihreävalkoiset suuntaavat matkansa EIF:n vieraaksi. Alkuperäisessä harjoitusotteluohjelmassa oli määrä pelata FC Honka Akatemiaa vastaan.

Kolmannen kautensa kotkalaisjoukkueen maalivahtina aloittanut Anton Lepola on oppinut elämään jatkuvien muutosten keskellä.

– Tämä tuntuu jo uudelta normaalilta, että kaikkea tapahtuu. Siihen on vain pitänyt sopeutua, Lepola tuumaa.

Lepola yhtyy siihen kuoroon, joka kertoo viihtyvänsä nykyisen valmennuksen alaisuudessa ja siinä meiningissä, minkä uusi valmennusjohto on harjoituksiin tuonut.

– Harjoituksissa on päällä hyvä meininki. Harjoitukset ovat täynnä kovaa intensiteettiä. Kaikessa tekemässä korostetaan kilpailullisuutta, mikä on vain hyvä asia. Tämä jengi totesi haluaa voittaa, Lepola kertoo.

Kaksi pelattua kautta KTP:ssä ja kolmas alkuvaiheessa, joko Lepola mieltää olevansa kotkalainen?

– En varmaan vielä usko olevani kotkalainen, mutta varmasti kotkalaistunut. Olen nauttinut täällä pelaamisesta ja miellän myös päässeeni pelaajana täällä eteenpäin, maalivahti sanoo.

Tulevan lauantain vastustaja on Lepolalle tuttu toissa kaudelta, mutta tämän kauden joukkueesta ei hänellä ole vielä tarkkoja tietoja.

– Yleensä EIF on ollut vahvasti pallonhallintaan pelinsä perustava joukkue. Uskon, että ovat saaneet jalkeille myös tälle kaudelle kilpailukykyisen ja tasokkaan joukkueen, Lepola sanoo.

– Me lähdemme aina hakemaan otteluista tulosta, sillä haluamme voittaa jokaisen pelin. Se pitää kuitenkin muistaa, että näissä harjoitusotteluissa ei tulos ole niin tärkeä, vaan kaiken pitää olla sitten valmista, kun kilpailulliset ottelut alkavat, hän jatkaa muistuttaen.