FC KTP Kotka ry

KTP saa vieraita Oulusta

Sarjan pohjoisin joukkue Oulu Nice Soccer (ONS) tekee ensi esiintymisensä Arto Tolsa areenalla naisten sarjoissa. Joukkueet kohtasivat toisensa toukokuussa Heinäpään hallissa. Tuolloin pisteet jaettiin 1–1 lopputuloksella.

KTP:n naiset pääsevät kahden vierasottelun jälkeen vihdoin kotiareenalleen, kun lauantaina joukkue kohtaa ONS:n naisten Ykkösen 15. kierroksen ottelussa. Joukkueen meno on ollut hyvällä mallilla viimeisten kierrosten aikana ja joukkue tavoittelee tosissaan paikkaa neljän parhaan joukkoon. Myös ONS on hakemassa paikkaa TOP neljään runkosarjan päätteeksi.

ONS on nuori ja hyvä joukkue, joka vielä viime kaudella pelasi Kansallista Liigaa. Joukkueen vahvuuksiin kuuluu pallonhallintapeli ja tekninen osaaminen. Viidestä viimeisimmästä ottelusta ONS on ottanut yhdeksän pistettä maalierolla 10–4. Vierasotteluista ONS on kerännyt tällä kaudella seitsemän pistettä yhtä monesta ottelusta.

KTP:n kotisaldossa on parantamisen varaa. Seitsemästä kotiottelusta on joukkue saalistanut 13 pistettä 21:stä mahdollisesta. Nyt joukkueella on menossa hyvä jakso, jonka tietysti halutaan jatkuvan koko loppukauden. Harjoituskentällä tehtävä hyvä työ heijastuu suotuisina tuloksina pelikentällä. Oulua vastaan on oltava valmiina puolustamaan tarkasti. Yhtään ylimääräistä tilaa ei ole varaa antaa taitaville oululaispelureille ja tilaisuuden tullen iskettävä tehokkaita hyökkäyksiä kohti ONS maalia.

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelevat kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa sekä fanituotteita rajattu valikoima. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä Steveco Oy:n isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin portilta ostetulla lipulla 12 €.

FC KTP-ONS naisten Ykkönen 10.8.2024 klo 15.00 Arto Tolsa areena, Kotka