FC KTP Kotka ry

Nea Laitila lainalle FC KTP joukkueeseen

PK-35 Vantaan Kansallisen Liigan pelaajistoon kuuluva maalivahti Nea Laitila siirtyy määräaikaisella sopimuksella Ykkösen FC KTP:hen. Seurat ja pelaaja pääsivät yhteisymmärrykseen lyhyiden keskustelujen jälkeen ja olivat valmiit toimimaan ripeästi. Nea on edustuskelpoinen uudessa seurassa jo sunnuntaina, kun FC KTP kohtaa HJK Akatemian kotikentällään.

KTP:n päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus kommentoi uutta pelaajaansa:

”Nean tulo helpottaa meidän maalivahtilannettamme, etenkin tulevassa HJK-ottelussa. Meillähän on lainalla HJK:n maalivahti Maija Koota, joka ei Palloliiton sääntöjen mukaan saa pelata omaa seuraansa tai sen Farmi- eikä yhteistyöseura joukkuetta vastaan. Nea on kokenut pelaaja, joka sopii pelityyliltään hyvin meidän joukkueeseemme. Ehdimme vetää parit harjoitukset ennen sunnuntain ottelua, joten Nealla on myös hyvää aikaa tutustua uusiin joukkuekavereihinsa.”

Urallaan Laitila on pelannut Ykkösessä 43 ottelua, pääosin PKKU:n joukkueessa, ja Liigassa 11 ottelua Pallokissoissa. Viime kaudella hän oli nostamassa PKKU:ta Kansalliseen Liigaan, kun joukkue voitti karsinnoissa Turun Palloseuran.

Nyt solmittua sopimusta tarkastellaan syyskuun alkupuolella uudestaan. Silloin seurojen ja pelaajan on päätettävä mahdollisesta lainan jatkosta tai sen päättämisestä.