FC KTP Kotka ry

KTP FC Hongan T18 joukkueen vieraaksi Cupissa

KTP ja FC Honka T18 kohtaavat toisensa Naisten Suomen Cupin 4. kierroksella. Ottelu pelataan Tapiolan Urheilupuistossa. Joukkueet eivät ole aiemmin toisiaan kohdanneet.

KTP palaa pikaisesti pelikentille lauantain tasapelin jälkeen, kun se kohtaa FC Hongan T18 SM-sarjajoukkueen. Kyseessä on Naisten Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu. Kotijoukkue FC Honka eteni jatkoon voittamalla edellisellä kierroksella HJK Akatemian 3–2. HJK Akatemia pelaa samassa sarjassa, kuin FC KTP. KTP puolestaan voitti edellisellä kierroksella Kolmosessa pelaavan LPS:n maalein 9–1.

FC Honka T18 on omassa sarjassaan tällä hetkellä sijalla kuusi. Joukkue on kahden ottelun voittoputkessa. Maalintekijöitä löytyy leveältä rintamalta. Miinuspuolena on, että omiin on mennyt lähes yhtä monta maalia, kuin joukkue on tehnyt.

KTP lähtee otteluun hakemaan jatkopaikkaa seuraavalle kierrokselle. Se ei kuitenkaan tule olemaan helppo tehtävä, sillä vastustaja pelaa hyvää jalkapalloa ja on täynnä taitavia nuoria pelaajia. KTP:n sairastupa on tyhjenemässä, joten kilpailu pelipaikoista ja -ajasta käy kovana. Se on kuitenkin valmennukselle positiivinen ongelma, jonka kanssa kyllä tullaan toimeen.

Naisten Suomen Cup 4. kierros FC Honka T18 – FC KTP 19.6.2024 klo 18.15 Tapiolan Urheilupuisto.