FC KTP Kotka ry

KTP:llä Seinäjoen-reissu ennen juhannusta - "Koetetaan jatkaa hyvää putkea"

YHTEISTYÖKUMPPANUUS: Bussimatkatoimisto Kymen Charterline Oy on mukana FC KTP Kotkan matkassa kaudella 2024.

Pitkässä tappiottomien Ykkösliigapelien putkessa vaeltavat KTP ja SJK Akatemia kohtaavat toisensa torstaina 20.6. Seinäjoella.

Suomen Cupista lähtöpassit sunnuntaina Interiltä saanut KTP on hävinnyt viimeksi sarjassa 20.4. Joensuussa pelatun halliottelun (JIPPO) ja tasapeleihin erikoistunut SJK Akatemia 29.4. kotonaan TPS:lle.

Seinäjokelaisten seitsemän tappiottoman pelin putki koostuu peräti kuudesta tasapelistä.

Maalinteko Akatemian vaikeutena

SJK Akatemia on kerännyt 11 pelistään 12 pistettä ja tehnyt niissä vain yhdeksän maalia, eikä sarjasta löydy kuin jumbo-MP, joka on tehnyt vähemmän osumia (3).

Eemeli Honkola on ollut Akatemian paras maalintekijä (3).

SJK:n edustusjoukkue kohtaa edellisenä päivänä 19.6. Veikkausliigassa Ilveksen Tampereella, joten Akatemian kokoonpanoa KTP-pelissä on vaikea veikata.



Neljän maalin kotivoitto

Kolmannella kierroksella KTP voitti Akatemian Kotkassa 5-1.

Tuolloin Elari Hautamäki vei vieraat johtoon, mutta KTP käänsi ottelun edukseen Enoch Banzan (2), Armaan Wilsonin, Luca Weckströmin ja Alen Harbasin maaleilla.

KTP pääsee otteluun ainakin siinä mielessä hyvistä lähtöasetelmista, että sen pahimmat ja käytännössä ainoat todelliset sarjanousun uhkaajat (kuusi pinnaa perässä tuleva TPS, seitsemän pistettä vähemmän kasaan saanut JIPPO ja kahdeksan pojon takaa-ajoasemassa oleva Jaro) pelaavat omat ottelunsa jo 19.6., joten vihreävalkoisilla on tiedossa haastajakolmikon tulokset ennen Seinäjoen-peliä.



Suosikkina Seinäjoelle

Joka tapauksessa raitapaidat suuntaavat Seinäjoelle suosikkina, kuten joukkueiden maalisuhteista (KTP +20, Akatemia -5) pystyy päättelemään.

- Koetetaan jatkaa sitä hyvää putkea, joka meillä on Ykkösliigassa.

- Meillä on yhdeksän tappiotonta ottelua ja niistä kahdeksan on voittoja.

- Lähdetään metsästämään sitä kymmenennettä tappiotonta ottelua ja saada yksi voitto sinne sarakkeeseen lisää, KTP:n päävalmentaja Jonas Nyholm sanoo.



SJK Akatemia-KTP. Ykkösliigan ottelu Seinäjoen OmaSp Stadionilla torstaina 20.6. kello 19. Tervemenoa!

TEKSTI: TIMO KOPAKKALA

SJK Akatemia - KTP katsottavissa Ruudusta 20.6.