FC KTP Kotka ry

Vieraita Tampereelta – Ilves/2 AT areenalle

Naisten Ykkönen jatkuu KTP:n osalta kotiottelulla Ilves/2:ta vastaan Arto Tolsa areenalla. Viime kaudella tamperelaiset kiusasivat KTP:tä ollen JyPK:in ohella ainoa joukkue, jolta ei saatu kertaakaan täyttä pistepottia.

Ilves/2 on aloittanut sarjan samalla tavalla, kuin kotijoukkue KTP – hiukan yskähdellen. Kaksi ensimmäistä ottelua päättyi tappioon, mutta kolmannella kierroksella EBK kaatui maalein 3–2. Joukkue on nuori ja nälkäinen. Se on kokenut melkoisia muutoksia viime vuodesta. Lisäksi reservissä on liigassa vähemmälle peliajalle jääviä pelaajia. Taitoa joukkueessa on paljon. Se pitää vielä jalostaa aikuisten sarjoissa kypsäksi pelaamiseksi. Maalintekovastuu on jakautunut viidelle eri pelaajalle. Tämä kertoo joukkueen laadun leveydestä. Valmennus on hyvissä käsissä, sillä Modabberian Mostafa pitää huolen siitä, että vaatimustaso on kova joka hetki.

Kotijoukkue KTP koki karvaan tappion viime viikonloppuna Vaasassa. Kaksi päästettyä maalia suisti joukkueen toiseen peräkkäiseen tappioon. Peli sinänsä sujui Vaasassa hyvin, mutta joukkue kärsi tehottomuudesta. Huolimatta selkeästä pallonhallinnasta, ei joukkue pystynyt maalintekoon. Lisäksi omassa boksissa kaksi huolimattomuusvirhettä tiesi yhtä montaa päästettyä maalia.

KTP:n terveystilanne on kohtuullinen. Poissa varmuudella tästä tulevasta pelistä ovat Sonja Leino, Iira Eskola ja Riina Turpeinen. Muut lienevät pelikunnossa. Maalivahtirintamalla on muutoksen tuulia, sillä KTP on tehnyt loppukauden mittaisen lainasopimuksen HJK-vahti Maija Kootan kanssa. Mikäli vain pelilupa saadaan ajoissa kuntoon, on Maija mukana jo tulevan sunnuntain ottelussa.

Pari peräkkäistä tappiota on sisuunnuttanut kotkalaisjoukkueen. Kukaan joukkueesta ei ole tyytyväinen tähän tilanteeseen. Putki on saatava poikki ja tästä ottelusta kelpaa vain yksi lopputulos- voitto!

Stadionin ravintola-alueella yleisöä palvelee kahvila ja anniskeluravintola. Kioskissa on myynnissä erilaisia makupaloja ja kylmää juomaa. Mikäli et jostain syystä pääse paikanpäälle stadionille seuraamaan tätä EasyFit Kotkan isännöimää ottelua, niin ei hätää. Ottelu striimataan suorana Solidsportin kautta. Pääset seuraamaan peliä kirjautumalla palveluun. Pelin hinta on sama kuin portilta ostetulla lipulla 12 €.

FC KTP – Ilves/2 5.5.2024 klo 15.00 Arto Tolsa areena.

Otteluliput saat ostettu etukäteen Tiketistä: