FC KTP Kotka ry

Selma Harju palaa KTP:n naisjoukkueeseen

Noin vuoden päivät Kristianstads DFF:n vahvuudessa pelannut Selma Harju palaa lähtöseuraansa FC KTP:hen. Selma lähti Ruotsiin opiskeluiden vuoksi ja yhdisti niihin pelaamisen. Nyt opiskelupaikka on vaihtunut Suomeen ja paluu kotikulmille tuli mahdolliseksi.

Selma on ollut kotkalaisten luottopelaajia aina kentällä ollessaan. Hänen kehityskaarensa on kulkenut tasaisesti ylöspäin ikävuosien karttuessa. Omimmillaan Selma on keskikentän keskustassa, mutta myös erilaiset puolustuslinjan roolit sopivat hänelle. Ruotsissa vietetty aika on tuonut lisää liikettä sekä vahvuutta kaksinkamppailuihin.

Joukkueen valmennus ottaa Selman sopimuksen ilolla vastaan. Selma tuo mukanaan taitoa, kokemusta ja liikettä. Lisäksi hänellä on kyky ohjata muita ympärillään olevia oikeille paikoille ottelun tiimellyksessä. Joukkuetta ovat vaivanneet isot ja pienet loukkaantumiset pitkin kautta. Terveistä pelaajista on ollut puutetta lähes joka ottelussa. Myös siksi lisäjalkaparit ovat erityisen tervetulleita.

Selma on mukana jo tämän päivän KuPS Akatemia ottelussa, mikäli pelilupa-asiat saadaan ajoissa kuntoon. Sopimus kattaa loppukauden 2023.