FC KTP Kotka ry

KTP -perhe laajentaa verkostojaan yhteiskuntavastuun puolella

Aurinkoisella Arto Tolsa-areenalla otettiin viime keskiviikkonailtana tärkeä voitto PK-35:sta Juniorit areenalla-ottelun hengessä seuran tulevaisuuden toivojen kannustaessa katsomossa vauhdikkaasti. Junioriyhteistyötä on tarkoitus tiivistää myös tulevaisuudessa ja uusia yhteisiä projekteja on vireillä myös lähikuntien päiväkoti-, koulu-, ja nuorisotyötoimijoiden kanssa.

1655977790338.jpg

Kuluneen kevään ja alkukesän aikana toteutettiin toimintaa MLL:n ja Haukkavuoren koulun kanssa yhdessä Kiusaamisen vastaisen – kampanjan äärellä, ja koulukauden päätöstapahtuman yhteydessä Haukkavuoren koulun salin täytti kouluväen yhteinen KTP-huuto. Pelaajat olivat selkeästi odotettuja vieraita, ja pienten koululaisten kysymykset sekä kiusaamiseen että joukkueen toimintaan liittyen olivat varmasti mieleenpainuvia sekä pelaajille että koulun väelle.

1655977662419.jpg

Joukkue tutustui toukokuussa myös pikaisesti Walkers – liikkuvan nuorisotyön toimintamalliin, joka on käytössä sekä Haminassa että Kotkassa, ja yhteistyötä on tarkoitus jatkaa jälleen kouluvuoden koittaessa erilaisin toimintatavoin. Iloksemme saimme Walkers-toiminnan edustajat myös otteluvieraiksi PK-35-otteluun tuomaan yhteistyötämme näkyväksi.

1655977550134.jpg

Alkukesällä käynnistettiin GreenWhite-erkkafutisryhmä yhdessä Kotkan Titaanien sekä KTP:n koripallojoukkueen kanssa. Toimintaa järjestetään matalalla kynnyksellä, ja se on osallistujille maksutonta.

whatsapp_image_2022-06-27_at_16_18_32.jpeg

Kesäkuun hellyttävimpiä hetkiä koettiin Tolsan nurmella varmasti silloin, kun Meripirtin päiväkotilaiset valtasivat kentän erään sateisen aamupäivän ajaksi pelaajien pitäessä leikkimielisiä pelipisteitä päiväkodin väelle. Oli ilo huomata, kuinka rohkeasti päiväkodin pienimmätkin lähtivät peleihin mukaan, ja positiivinen muistijälki jäi varmasti tapahtumasta niin päiväkodin henkilökunnalle, lapsille kuin paikalla olleelle KTP:n väelle.

1655977755938.jpg

Seuran on tarkoitus syventää omaa yhteiskuntavastuutaan ja tutustua lähialueen toimijoihin ja yhteisiin toimintamahdollisuuksiin enenevässä määrin.

RIA LEMMETYINEN

Jos sinun yrityksesi tai yhteisösi olisi kiinnostunut yhteistyöprojekteista yhdessä FC KTP:n kanssa yhteiskuntavastuun äärellä, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Yhteydenotot:

Riia Lemmetyinen

riia.lemmetyinen@fcktp.fi

p. 0406517664