Tärkeä taisteluvoitto Mikkelistä

KTP piti sarjan voittotaistelun elossa haettuaan vaikean ottelun jälkeen Mikkelistä 2-3 voiton. Peliä voi kutsua trilleriksi, sillä kolme viimeistä maalia tehtiin viimeisen kymmenen minuutin aikana. KTP lähti peliin ilman keskuspuolustaja Ruxia, joka oli pelikiellon takia poissa kokoonpanosta. Tätä ennen katalonialainen oli ollut kaikissa kauden peleissä avauskokoonpanossa. Häntä tuurasi puolustuksen monitoimimies Matias Paavola, joka on tarpeen mukaan pelannut oikeana laitapakkina ja keskuspuolustajana. Oikean laitapakin paikalle palasi pelikiellosta vapautunut Hindrek Ojamaa. KTP pääsi jo viidennellä minuutilla tekopaikkaan. Zakaria Beglarishvili keskitti vasemmalle, ja takatolpalla väijynyt Thomas Agyiri syöksyi palloon, jonka MP kapteeni Jiri Haikonen sai vaivoin pelastettua kulmaksi. MP ei tästä hermostunut, vaan laittoi kuuluisalla erikoistilannepelillään Anton Lepolan koville jo 12. minuutilla. Tämän jälkeen peli aaltoili ja paikkoja tuli molemmille joukkueille. Pallo kävi kertaalleen MP:n maalissa, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi. Mika pääsi kertaalleen puolustuksen ohi sijoittamaan takakulmaa kohti, mutta veto suuntautui kuitenkin ohi. 29. minuutilla KTP sai kylmää vettä niskaansa. MP:n Yassin Daoussi ohitti Matias Paavolan ja jätti pallon kantapääsyötöllä taakse tyhjään tilaan ja MP-kapteeni Jiri Haikonen pääsi laukomaan MP-uransa ensimmäisen Ykkösen maalin tarkasti vasempaan takanurkkaan. MP pääsi vielä kerran kokeilemaan, mutta Niila Forsellin laukaus suuntautui yli maalin. Tauolle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johdossa. KTP aloitti toisen puoliajan aggressiivisesti hakien vimmatusti tasoitusmaalia, mutta MP-puolustus onnistui siivoamaan jokaisen vaarallisen tilanteen pois rangaistusalueelta. Kotijoukkue onnistui purkamaan myös KTP:n kulmat kerta toisensa jälkeen. KTP sai vihdoin tasoitusmaalinsa 58. minuutilla. Antti Mäkijärvi syötti Beglarishvilille, joka pelasi itsensä vapaaksi seinäpelillä Mikan kanssa. Tarkka laukaus oikeaan alanurkkaan tasoitti tilanteeksi 1-1. Tasoituksen jälkeen kenttätapahtumat pyörivät molempien kenttäpuoliskoilla, ja varsinkin KTP:llä oli ongelmia saada syöttöpelinsä toimimaan. KTP sai kentälle virtaa 75. minuutilla, kun syyskuusta asti loukkaantuneena ollut kapteeni David Ramadingaye sekä Anton Eerola vaihdettiin kentälle Asier Arranzin ja Hindrek Ojamaan tilalle Lindforsin siirtyessä oikeaksi pakiksi. Tämä vaikutti tekevän hyvää joukkueen pelille, koska seuraavan 3 minuutin aikana KTP loi 3 vaarallista paikkaa. MP sai 80. minuutilla kulmasta erittäin vaarallisen tilanteen maalin edustalle, josta David Ramadingaye sai vain vaivoin lakaistua pallon pois. 84. minuutilla alkoi trillerin loppunäytös. Michael Ogunbaro sai itselleen purkupallon rangaistusalueen ulkopuolella, kuljetti tyhjään tilaan rangaistusalueen rajalle, ja laukoi voimalla pallon vasempaan ylänurkkaan ja KTP:n 1-2 johtoon. KTP:n eurogoal-kiintiölle ei näytä tulevan loppua. Kauan ei kotijoukkueen tasoitusta tarvinnut odotella. 87. minuutilla MP:n Yassin Daoussi keskitti vapaapotkusta pilkun kohdalle ja MP:n Juuso Tarvainen puski tilanteeksi 2-2. Kyseessä oli ensimmäinen puskumaali joka KTP:n verkkoon on tällä kaudella tehty. Pelinkellon näyttäessä jo 90. minuuttia saatiin draamalle päätös. Antti Mäkijärvi keskitti pitkän painostuksen jälkeen maalin edustalle, josta Ogungbaro puski pallon vapaana olevalle Eerolalle, joka tykitti KTP:n jälleen johtoon. MP pääsi vielä kerran hyökkäykseen, mutta 93. minuutin kohdalla vihelsi erotuomari Oliver Reitala pelin päättyneeksi loppulukemin 2-3. Vaikka "Daven" sisääntulo näytti tekevän joukkueen viimeiseen vartin pelaamisesta sulavampaa, mies itse ei ollut paluustaan innoissaan: - Oli ihan perseestä juosta! Saikulla oli paljon helpompaa. Viimeksi 3 viikkoa sitten tuli juostua treeneissä, joten nyt ollaan tässä 15 minuutin kunnossa. Jos sitten seuraavassa pelissä olisin 21 minuutin kunnossa, Ramadingaye naureskeli ilkikurisesti. Lepoaikaa KTP ei valitettavasti tule juurikaan saamaan, sillä jo lauantaiksi joukkue matkustaa Pietarsaareen tärkeään kärkikamppailuun FF Jaroa vastaan. KTP: Lepola, Voutilainen, Ogungbaro, Ojamaa (75’ Ramadingaye), Arranz (74’ Eerola), Paavola, Lindfors, Agyiri, Mäkijärvi, Beglarishvili (90+1’ K. Kolsi), Mika